מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיסה בתקופת חרדות אודה לתשובה בהקדם בבקשה זה דחוףליטל07/04/2018
אשמח בבקשה לתשובה בהקדם כי הנושא קצת דחוף - תודה. אני סובלת מהפרעת חרדה מוכללת שהחלה בפתאומיות לפני 9 חודשים - אני לוקחת הרגעה לפי צורך בעיקר (חצי ואבן כשאני ממש כבר לא מסוגלת להתמודד) החרדה שלי בעיקר מחוץ לבית בגלל שההתקפים הראשונים שהגיעו תפסו אותי לבד ורחוק מהבית ומאז אני חיה ממש רק בסביבת הבית וזהו, הבטיחון העצמי שלי ממש ירוד בתקופה הזו ואני מטפלת אצל פסיכולג ועושה ספורט הרבה להרגיע את עצמי - השאלה שלי היא כזו אני אמורה לטוס ליוון סוף שבוע הבא ואני חוששת מאד מהטיסה עצמה ומההתרחקות מהאזור שלי בגלל שסיגלתי לי המנעות בחודשים האחרונים - האם זה בסדר לדעתך לטוס בתקופה הזו (כמובן שאעזר בהרגעה במידת הצורך) אבל החשש שלי זה האם בגלל שלא התרחקתי הרבה זמן מהסביבה שלי האם זה נכון לאזור אומץ ובמכה לעשות את הטיול הזה או שמא זה יכול להיות פוגע מבחינה בריאותית בגלל החרדות?? אודה לתשובה בהקדם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדת טיסה
ד''ר אודי אורן07/04/2018לליטל שלום,
אין ספק שלפי הספר כדאי להתמודד עם חרדות באופן מדורג ולא במכה אחת. מצד שני מדובר בטיסה קצרה יחסית ואני מבין שכדורי ההרגעה עוזרים לך. אני משער שכשקבעת את הטיסה האמנת שאת מסוגלת לעשות זאת, וסביר להניח שיש בזה אמת.
אני חושב שהאדם שהכי כדאי להתייעץ איתו הוא הפסיכולוג שלך, שבודאי מכיר אותך, את כוחותייך ואת רגישותך.
איני חושב שיכולה להיות פגיעה בריאותית.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חרדת טיסה
אין ספק שלפי הספר כדאי להתמודד עם חרדות באופן מדורג ולא במכה אחת. מצד שני מדובר בטיסה קצרה יחסית ואני מבין שכדורי ההרגעה עוזרים לך. אני משער שכשקבעת את הטיסה האמנת שאת מסוגלת לעשות זאת, וסביר להניח שיש בזה אמת.
אני חושב שהאדם שהכי כדאי להתייעץ איתו הוא הפסיכולוג שלך, שבודאי מכיר אותך, את כוחותייך ואת רגישותך.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חרדת טיסה
בהצלחה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)