מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמיונות שווא ופחדים שתוקפיםנעמי08/04/2018
היי
לאחרונה אני נותנת דרור למחשבות שלי להשתולל בראשי והדמיון עובד שעות נוספות. אתן דוגמא, למשל כאשר אני נוהגת ברכב אני מתמקדת בתחושות באיברים בגוף, למשל, אם אני מתמקדת בכפות הרגליים פתאם עולה בי תחושה מוזרה שלהם כאילו הן מנותקות ממני ובכל פעם שעולה בי מחשבה על איבר אחר בגוף זו התחושה. אין לי מושג מהיכן מגיעות המחשבות האלה בכלל אבל זה גורם לי לפחדים ותחושת דיכאון מעצם ההרגשה. אני מרגישה שאני בדרך להשתגע או משהו. מה זה הדבר הזה והאם זה מוכר ברפואה המקצועית? יש לציין שאני נתונה להמון לחץ בחיי הפרטיים, די בודדה, ללא חברים ובן זוג. למעט ילדיי שכבר בגרו. אני מיואשת!! אשמח לכיוון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דמיונות ופחדים
ד''ר חיים היילפרין09/04/2018את חווה תסמינים שכיחים של מצוקה נפשית. אינך בדרך להשתגע אך כדאי שתתחילי לנקוט בצעדים ממשיים לפתרון הלחצים האובייקטיביים בחייך ולשים סוף לבדידות. זה הכיוון. אם תשובתי אינה מספקת, אשמח לסייע לך בפגישת טיפול בת שעה. לא תצטרכי יותר מזה. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)