מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקלת לחזור לכדוריםאנה18/05/2018
לפני שנים סבלתי מחרדה כללית. טופלתי שנים בכדורים אחכ הכל עבר..
עברו 5 שנים החרדות חזרו אחרי תקופה ארוכה של לחץ..זוגיות לא טובה..לחץ גדול בעבודה ועוד.
הפעם הלכתי נגד תרופות ואני כן מלווה בטיפול פיכולוגי שנים. החלטתי רק טיבעי.אבל הטיבעי לא עזר...
לאחרונה החרדות היו בלתי נסבלות. אפילו הטיפול הפסיכולוגי לא עזר פשוט בלעתי כדור הרגעה כל פעם.
הבנתי שאין מה לעשות יש לי ברירה אחרת אם לא לקחת כדורים?כמה אפשר לסבול?הרי הכדורים עוזרים להרב. אנשים.
אני קניתי ציפרלקס לפני שבוע לא לקחתי כי חשה יותר טוב שאלת השאלות.
להתחיל או יותר נכון לחזור לכדורים?אני פשוט בתפר הזה הגורלי של להיכנע לכדורים או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שוקלת לחזור לכדורים
ד''ר חיים היילפרין19/05/2018קשה לי לחוות דעה מבלי להכיר אותך ואינני יודע גם מה טיב הטיפול שעברת. אני רק יכול להעיד שאני מצליח באופן רוטיני לפטור אנשים משנים של חרדות בתוך שיחה או שתיים, ולעשות כן ללא שום צורך בתרופות. יוצא מכך שהתשובה לשאלה "כן או לא כדורים" תלויה במרבית המקרים באיכות הטיפול הפסיכולוגי שמקבל המטופל, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)