משבר בחיים ומחשבות טורדניות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• משבר בחיים ומחשבות טורדניות
    מתן
    06/06/2018

היי לכולם, אני עובר משבר ענקי בחיי משבר שלא חוויתי עד כה, סיוט מתמשך כבר חודש ימים וכרגע נכון לעכשיו אני לא רואה אור בקצה המנהרה, לפני חודש ימים יצאתי עם חבר לבילוי ועישנתי איתו גראס קנאביס לא בדיוק ידוע לי מה היה החומר אבל לא עניין אותי מהסיבה שזה חבר ילדות ושגם עישנתי מלא פעמים לפני את הגראס והקנאביס , ומאז השתנו חיי, נכנסו בי מחשבות טורדניות פחד להשתגע, פחד שהמחשבה תתקע לי ואז התלוו לדבר עוד ועוד דברים לא הגיוניים מחשבות טורדניות מתחים חרדות לא מסוגל לישון רצוף מתעורר כמה וכמה פעמיים בלילה , טשטוש חריף בראייה ,חרדה מלעשות דברים לא הגיוניים כלפיי ומול אנשים, תהיות כלפיי עצמי מי אני מאיפה באתי למה אני פה, התחברתי לדת בצורה אובססיבית מהפחד למרות שהיה טמון בי מאז ומתמיד, אני בנאדם חזק ומאמין, אבל לא משנה באיזה דרך אני מנסה לטפל בזה ולשנות את המצב אני לא מצליח התחושה היא חיים לא חיים , אי שקט למשך כל היום 24 7 אני חייב עזרה
    חייב הנחייה חייב מישהו שעבר את זה שיעזור לי שיעודד אותי , קשה לי לעבור את זה לבד :(
    כל מי שרואה את זה ויכול לעזור הוא מלאך, כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו, אנא עזרו לי להציל את הנפש שלי !, ובבקשה בבקשה מי שלא היה שם ולא יודע מה אני עובר לא לרשום סתם דברים שלא נכונים זה רק יכול להזיק לי יותר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות טורדניות

ד''ר חיים היילפרין
    06/06/2018

פנית לפורום מומחים, כך שתוכל לקבל כאן יעוץ מקצועי, לא תגובות קוראים. לגוף שאלתך, פנה לטיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות. מניסיוני, במקרים כמו שלך בד"כ די בשיחה אחת כדי להשיג הקלה משמעותית, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו