מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלאת מינון ויפקאס בשחירור מושההקר06/08/2018
לאחר מספר תרופות הגעתי להצלחה עם ויפקאס 75 בשיחרור מושהה, משולב עם 1 לוריוון לשינה. להופעת החרדות קדם טיפול שיניים שנכשל. בשנה האחרונה התגלתה לי מחלה במערכת המינית והיה צורך בהסרת החצוצרות והשחלות. הניתוח עבר בשלום, בהמשך העסק שבו עבדתי מזה עשר שנים נסגר שני חברים קרובים שלי נפטרו מסרטן. לפני שלושה שבועות עברתי טיפול שיניים והחרדות חזרו. רציתי לדעת עם יש צורך בהעלאת המינון? אם כן איך מעלים, העלאה בפעם אחת ביום או ניתן לחלק לפעמיים? האם יהיה צורך בלוריוון במהלך ההעלאה? אשמח אם תוכלי לחזור אליי ליעוץ הפסיכיאטרית שלי עזבה. תוך כמה זמן יהיה שיפור? האם שבועיים אחרי צריך לראות שינוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העלאת מינון ויפקאס בשחירור מושהה
ד''ר חיים היילפרין07/08/2018האדם היחיד שיכול לשנות את סוגי ומינון התרופות שאת לוקחת הוא פסיכיאטר שמכיר אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך. אם הפסיכיאטרית שלך עזבה, צרי קשר עם פסיכיאטר אחר שיתן לך מענה בתום ריאיון אינטייק. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)