התקף של חרדה פאניקה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקף של חרדה פאניקה
    אנונימי
    22/08/2018

אני מרגיש שאני משתגע ועומד לאבד את השפיות מה זה אומר שאני הולך לאבד את להשתגע או שזה חרדה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף של חרדה פאניקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה

ד''ר חיים היילפרין
    23/08/2018

אתה יכול להרגע - זה רק חרדה. התחושה שעומדים להשתגע היא תסמין מובהק של חרדה. למשוגעים "אמיתיים", לעומת זאת, אין מושג שהם משוגעים (וזאת אינדיקציה מובהקת לשגעון). אם תרצה להבין לעומק מה קורה לך, ויותר מזה, להיפטר מהחרדה, צור איתי קשר. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף חרדה/פאניקה

אנונימי
    24/08/2018

גם עם אני מרגיש את זה פיזית ששאני עומד להשתגע ולאבד שליטה זה גם חרדה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף חרדה

ד''ר אודי אורן
    18/09/2018

חרדה היא תופעה פיזית/פסיכולוגית משולבת. היא תמיד כוללת סימפטומים פיזיים. להשתגע ולאבד שליטה הם מושגים פסיכולוגיים. ממליץ לך בחום לפנות לפסיכולוג שמתמחה בטיפול בחרדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו