אני מתמוטטת עזרה דחופה בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אני מתמוטטת עזרה דחופה בבקשה
    לל
    29/05/2008

שלום רב אני בת 22 ויש לי חרדות מרובות שמא יקרה אסון למשפחה שלי הפחד הכי גדול שלי הוא שיחטפו את אחד מבני המשפחה . הפחד הוא בעיקר על האחיות שלי שהן בנות 36 34 על אמא שלי ואחייניות שלי. אני כל היום רוצה להיות איתם. אם לשניה אמא שלי או אחיות שלי יורדות למטה בלעדי אני מקבלת התכף חרדה וישר רצה לחפש אותם . אני חייבת לצייון שאנחנו גרות כולנו באותו הבניין. עזבתי את העבודה בגלל החרדות שלי , אני לא מסוגלת לתפקד או לעשות שום דבר מלבד לחפש אותם כל היום . בבקרים אני מתרוצצת בגן של אחיינית שלי כדי לראות אותה שחלילה לא יחטפו אותה . אני נסחבת עם אחיות שלי לכל מקום . וכשהן לא ליידי ולא עונות לי לטלפון אני ממש נכנסת לחרדה אני מרגישה שאני עומדת להתעלף ושהגוף שלי משותק , בעבר (לפני שנה) הייתי מלאה בחברות , היום התנתקתי מכולן אני לא יוצאת לא עושה שום דבר למעני . גם שינה חסרה לי בלילה אני יורדת לבדוק שהדלתות שלהן נעולות . המצב הזה גומר אותי אני רוצה לחיות אבל לא מצליחה . אני מרגישה שאני בן אדם " מת - חי" . אני רוצה להתחיל בטיפול פסיכולוגי אני מחפשת פסיכולוג טוב ( רק שאני לא מעוניינת בכדורים ). האם לדעתך יש טיפול שיעזור לי חוץ מכדורים ?
    אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנ.ט.

ד''ר חיים היילפרין
    29/05/2008

כן, טיפול פסיכולוגי, במיוחד בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, עשוי לעזור לך ללא כדורים. את יכולה לנסות לקבל טיפול שכזה דרך קופת החולים שלך, בעלות נמוכה יחסית, או במסגרת פרטית. אשמח לעזור לך בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לל
    30/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו