מה עושים עם חרדה ממש ארוכה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מה עושים עם חרדה ממש ארוכה
    עדן
    06/09/2018

שלום דר..
    האם אפשר לצאת מחרדה באמת??
    אני כבר כמה. חודשים בטיפולים.
    פסיכולוג נהדר שהסביר לי בדיוק מה עובר עליי.
    שיטות הרגעה מדיטציות ספורט תזונה נכונה קצת דמיון מודרך והמון המון עבודה עצמית.
    אני בעצם יכולה לכתוב ספר על מודעות עצמית ועל חרדה.
    היו לי חרדות מאד קשות ניסיתי להימנע מכדורים אבל לא יכולתי לסבול ונוטלת ssri נוטלת פאקסט נטלתי 10 מג כמעט חודש הייתה הטבה פתאם נפילה המינון הועלה לפני פחות משבועיים. סימני הדיכאון חלפו. אין בכי. החושים הוקהו. טוב אלו סמים אבל איזו ברירה הייתה לי?
    נשארתי נטולת בכי אולי רגש ונטולת דיכאןן וייאוש אבל...החרדות עדיין נשארו.
    מה עושים איתן??האם זה עניין של זמן שהתרופה תשפיע ותעזור גם עם זה?
    כשמתחיל לי התקף ותחושת פחד אדיר תוקף אותי ואת הגוף אני יודעת במודע בוודאות שכלום לא יקרה!!אבל באותו רגע ולפעמים זה שעה ברצף של חרדה קשה המצב בלתי נסבל. מה אני יכולה קוגנטיבית לעשות שזה יקל על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ממש ארוכה

ד''ר חיים היילפרין
    09/09/2018

מרבית המטופלים שלי "יוצאים באמת" מהחרדה (ללא כל טיפול תרופתי), חלקם בתוך מספר מצומצם של מפגשים. הרעיון המרכזי הוא לא לשים את הדגש הטיפולי על החרדה עצמה אלא על גורמי המצוקה הראשוניים בחייך - כשאלה מקבלים מענה, תסמיני החרדה עוברים מאליהם. אני יכול רק להניח שהטיפול בך התמקד בחרדה ולא בגורמים לה ולכן אין סיבה למעשה שתרגישי הקלה של ממש. צרי איתי קשר אם תרצי הסבר מפורט יותר או עזרה ממש. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו