להפסיק עם ציפרלקס הכיצד?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• להפסיק עם ציפרלקס הכיצד?
    נופר
    29/09/2018

שלום רב,
    אני נוטלת ציפרלקס מזה כ3 חודשים בעקבות אגרופוביה, קלסטרופוביה, חרדת נהיגה, מעליות וחרדה כללית.
    מצבי השתפר- חזרתי לנהוג ולבצע את רוב הפעולות שלא הייתי עושה אני מתכננת הריון בקרוב ולכן רוצה להפסיק את נטילת התרופה........
    א. האם כדאי להפסיק אחרי תקופה קצרה של שלושה חודשים?
    ב. איך אמורה להתבצע ההפסקה? האם זה בסדר שאוריד לחצי כדור למשך חודש? ואז לרבע למשך חודש וזהו?

תודה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להפסיק עם ציפרלקס הכיצד?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

נופר
    29/09/2018

רציתי רק לציין שאני בטיפול סי בי טי במקביל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת טיפול תרופתי

ד''ר אודי אורן
    02/10/2018

שמח לשמוע שאת מרגישה טוב יותר. הפסקת הטיפול התרופתי צריכה להתבצע במעקב של הרופא המטפל. כעיקרון יש נטיה לדבר על תקופה של כ-6 חודשים לפני שמפסיקים אך איני מכיר מחקרים שמוכיחים כי זו התקופה האופטימלית. מציע לדבר עם המטפל והפסיכיאטר שלך ולקבל החלטות. כעיקרון הכיוון שאת מציעה הוא סביר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו