מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה מאישפוז במחלקה פסיכיאטריתקרן29/09/2018
8 | 20:08 | מאת: קרן
אושפזתי לפני כששה שבועות במחלקה פיסי כמארחת בעקבות התפרצות חרדות ודיכאון.השבוע השתחררתי מאישפוז במחלקה פסיכאטרית. קיבלתי ריפוי בעיסוק וטיפול תרופתי הכולל סימבלטה במינון 90, 3-4 לוריוון ליום וללילה במידת הצורך כדור שינה. טיפול פסיכולוגי לא קיבלתי כלל. את האחיינים שלי לא ראיתי כל התקופה. עם החזרה הביתה גיליתי שאני פוחדת לצאת מהבית ומפחדת להשאר בבית לבד. האם זה אומר שמצבי קשה או שהתרופות טרם פועלות כנדרש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזרה מאשפוז
ד''ר אודי אורן02/10/2018נראה לי שקרן וענת מההודעה הקודמת מתארות את אותה תמונה. יכול להיות שהתרופות עדיין לא משפיעות אבל אם את לוקחת אותן למעלה מחודש אני מאמין שפסיכיאטר צריך לבדוק האם הטיפול יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון סימבלטה 90 מג
קרן06/10/2018המינון התחיל ב 12-09-18, בערך לפני שלושה שבועות, המינון ניתן במהלך אישפוז במחלקה הפסיכיאטרית. לסימבלטה 3-4 כדורי לוריון ליום וכדור שינה ללילה. יש לציין שלא היו שיחות באישפוז. האלה היא האם החרדות כרגע קשורות לתרופות. הלוריוון לא מצליח להתבר על החרדות, האם הוא לא מתפקד. במידה והוא חדל לתפקד על אידה כדור אתה ממליץ. דרך אגב, שבוע שעבר שוחררתי מאישפוז, שלפי דעתי לא היה מוצלח במיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סימבלטה
ד''ר אודי אורן20/10/2018מתוך מה שכתבת ברור שהטיפול התרופתי לא מביא לתוצאות הרצויות. אנא צרי קשר עם הפסיכיאטר המטפל בך כדי לשקול שינוי המינון ו/או שינוי התרופות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)