מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות פסכיאטריות בעקבות דיכאון וחרדהאורן16/10/2018
מזה כבר 6 שנים מאז שהתחלתי עם תרופות פסכיאטריות בעקבות דיכאון וחרדה אני לא מוצא את עצמי בחיים ,לא מצליח לקבל החלטות . תמיד משנה את דעתי .
לא מצליח לדעת מה טוב עבורי. ועושה דברים מתוך פזיזות . לא סגור על עצמי בשיט. מרגיש שבאמת נדפקתי .
התסכול לא מוסיף לי . מרוב שיש כל הזמן מחשבות מעדיף פשוט ללכת לישון .
לפעמים נראה לי שהפחדים משתקים אותי .
בשביל להתנהג כאילו אני רציני ומתמודד (אולי רק כי הנה אני מתמודד ) , עושה דברים מאולצים ולא מתוך איזון
כמו ללכת לישון ב12. ועוד כל מיני החמרות.
התסכול והמרמור מביאים מחשבות שליליות שגם איתם כדי להיות" בוגר " מתנהג בצורה לא טבעית.
בעקבות כך מרגיש שאין לי דעה, רגשי נחיתות .
לא רואה מוצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מוצא את עצמי
ד''ר חיים היילפרין17/10/2018זה לא מפתיע שאחרי שש שנים של טיפול תרופתי אינך מוצא את עצמך בחיים - הטיפול התרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ בדיכאון וחרדה, ומשלב תפיסה שגויה (הרואה בתסמינים מחלה בפני עצמה במקום תגובה רגשית לגיטימית למצוקות אמיתיות) והתערבות שגויה (התמקדות בתסמינים ובהפחתת החרדה באמצעות תרופה במקום טיפול במוקדי המצוקה הראשוניים). למרות שהתרופות עשויות להקל על התסמינים (במקרה הטוב), הן אינן מטפלות בשורשי הבעיה (ולכן עלולות גם לקבע אותה) ויש להן גם תופעות לוואי מזיקות. הטיפול המומלץ במקרה שלך הוא טיפול פסיכולוגי צמיחתי שילמד אותך איך לחיות, ללא כל התערבות תרופתית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יוצרים קשר?
אורן17/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשר
ד''ר חיים היילפרין17/10/2018פשוט תעשה גוגל על שמי - ד"ר חיים היילפרין - ותמצא לא מעט אתרים המפרסמים את המספר שלי. (האתר אינו מתיר לי לפרסם אותו ישירות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)