תרופות פסכיאטריות בעקבות דיכאון וחרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• תרופות פסכיאטריות בעקבות דיכאון וחרדה
    אורן
    16/10/2018

מזה כבר 6 שנים מאז שהתחלתי עם תרופות פסכיאטריות בעקבות דיכאון וחרדה אני לא מוצא את עצמי בחיים ,לא מצליח לקבל החלטות . תמיד משנה את דעתי .
    לא מצליח לדעת מה טוב עבורי. ועושה דברים מתוך פזיזות . לא סגור על עצמי בשיט. מרגיש שבאמת נדפקתי .
    התסכול לא מוסיף לי . מרוב שיש כל הזמן מחשבות מעדיף פשוט ללכת לישון .
    לפעמים נראה לי שהפחדים משתקים אותי .
    בשביל להתנהג כאילו אני רציני ומתמודד (אולי רק כי הנה אני מתמודד ) , עושה דברים מאולצים ולא מתוך איזון
    כמו ללכת לישון ב12. ועוד כל מיני החמרות.
    התסכול והמרמור מביאים מחשבות שליליות שגם איתם כדי להיות" בוגר " מתנהג בצורה לא טבעית.
    בעקבות כך מרגיש שאין לי דעה, רגשי נחיתות .

לא רואה מוצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוצא את עצמי

ד''ר חיים היילפרין
    17/10/2018

זה לא מפתיע שאחרי שש שנים של טיפול תרופתי אינך מוצא את עצמך בחיים - הטיפול התרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ בדיכאון וחרדה, ומשלב תפיסה שגויה (הרואה בתסמינים מחלה בפני עצמה במקום תגובה רגשית לגיטימית למצוקות אמיתיות) והתערבות שגויה (התמקדות בתסמינים ובהפחתת החרדה באמצעות תרופה במקום טיפול במוקדי המצוקה הראשוניים). למרות שהתרופות עשויות להקל על התסמינים (במקרה הטוב), הן אינן מטפלות בשורשי הבעיה (ולכן עלולות גם לקבע אותה) ויש להן גם תופעות לוואי מזיקות. הטיפול המומלץ במקרה שלך הוא טיפול פסיכולוגי צמיחתי שילמד אותך איך לחיות, ללא כל התערבות תרופתית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך יוצרים קשר?

אורן
    17/10/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר

ד''ר חיים היילפרין
    17/10/2018

פשוט תעשה גוגל על שמי - ד"ר חיים היילפרין - ותמצא לא מעט אתרים המפרסמים את המספר שלי. (האתר אינו מתיר לי לפרסם אותו ישירות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו