מרגיש מוזר כולי מפוחד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מרגיש מוזר כולי מפוחד
    דוד
    06/01/2019

אני מרגיש מוזר כולי מפוחד מרגיש עייף רוב הזמן מרגיש שהכל לא אמיתי למה אני מארגיש ככה מה זה אומר שאני משתגע או שאני בחרדה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש מוזר כולי מפוחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות חרדות

ד''ר חיים היילפרין
    06/01/2019

כן, אתה סובל מתסמינים מובהקים של חרדה. זה ממש *לא* אומר שאתה משתגע, רק שאתה חווה סבל רב שלא חווית מעודך ואינך מבין מדוע זה קורה לך. קצרה היריעה כאן לפרט מדוע אתה חווה חרדה אבל אם תרצה, צור איתי קשר ואסביר לך לא רק למה זה קורה אלא איך תוכל להיפטר מהחרדה. מניסיוני אין צורך ביותר משיחה או שתיים ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות בגלל עישון

דוד
    06/01/2019

עישנתי מריחואנה ויום למחרת הייתה לי שתי סחרחורות וישר הגוף שלי נכנס לפאניקה ולחרדות הראש לא מפסיק לכואב כל הזמן זה קשור לחרדות ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות

ד''ר חיים היילפרין
    07/01/2019

קרוב לוודאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו