סטרס ועייפות כרונית מה עושים עם התופעה הזאת

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סטרס ועייפות כרונית מה עושים עם התופעה הזאת
    רינת
    24/01/2019

רק לפני שאכתוב אני אסביר שכתבתי כמה פעמים בפורום ההודעות שלי נמחקו אין לי מושג למה. אני מקווה שלא תמחקו את ההודעה הזאת זה חשוב לי מאד. אני בת 51 וכבר שלושה שבועות אני סובלת מעייפות גדולה. אני לא עובדת כרגע אין לי מסגרת מסוימת ללכת אליה וכל צהריים ואחר הצהריים בשלושה שבועות האחרונים אני ישנה שינה עמוקה ככה זה כל יום. במקביל בבוקר שאני קמה אני מתפקדת כרגיל אין לי מושג מה לעשות עשיתי בדיקות דם כל הבדיקות תקינות הלכתי לרופאת נשים לא יצא מזה כלום. מה אני אמורה לעשות במצב כזה שאקבל יותר אנרגיה במשך היום? האם זה בין היתר קשור לגיל? אני גם עושה בבוקר דברים מתוך לחץ. אשמח למענה אני ממש מבקשת את תמיכתכם מה ניתן לעשות
    בברכה,
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרס ועייפות כרונית

ד''ר חיים היילפרין
    24/01/2019

אנשים מתעייפים מהר יותר עם הגיל אבל השינוי הדרגתי מאד ובוודאי שאינו קורה בתוך שלושה שבועות. אפשר שהבדיקות שעשית החמיצו גורמי מחלה אפשריים (הורמונליים, ויראליים או אחרים, כמו תסמונת תשישות כרונית\ פיברומיאלגיה) ובעניין זה עליך להתייעץ עם הרופא המטפל בך. ועד שתמצא סיבה שתאפשר טיפול ממוקד, דאגי לתזונה נכונה, התעמלות סדירה (במסגרת יכולותייך) ולמנוחה רבה ככל שתצטרכי. החלמה שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאד

רינת
    24/01/2019

מאחלת לך סוף שבוע נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו