מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרס ועייפות כרונית מה עושים עם התופעה הזאתרינת24/01/2019
רק לפני שאכתוב אני אסביר שכתבתי כמה פעמים בפורום ההודעות שלי נמחקו אין לי מושג למה. אני מקווה שלא תמחקו את ההודעה הזאת זה חשוב לי מאד. אני בת 51 וכבר שלושה שבועות אני סובלת מעייפות גדולה. אני לא עובדת כרגע אין לי מסגרת מסוימת ללכת אליה וכל צהריים ואחר הצהריים בשלושה שבועות האחרונים אני ישנה שינה עמוקה ככה זה כל יום. במקביל בבוקר שאני קמה אני מתפקדת כרגיל אין לי מושג מה לעשות עשיתי בדיקות דם כל הבדיקות תקינות הלכתי לרופאת נשים לא יצא מזה כלום. מה אני אמורה לעשות במצב כזה שאקבל יותר אנרגיה במשך היום? האם זה בין היתר קשור לגיל? אני גם עושה בבוקר דברים מתוך לחץ. אשמח למענה אני ממש מבקשת את תמיכתכם מה ניתן לעשות
בברכה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטרס ועייפות כרונית
ד''ר חיים היילפרין24/01/2019אנשים מתעייפים מהר יותר עם הגיל אבל השינוי הדרגתי מאד ובוודאי שאינו קורה בתוך שלושה שבועות. אפשר שהבדיקות שעשית החמיצו גורמי מחלה אפשריים (הורמונליים, ויראליים או אחרים, כמו תסמונת תשישות כרונית\ פיברומיאלגיה) ובעניין זה עליך להתייעץ עם הרופא המטפל בך. ועד שתמצא סיבה שתאפשר טיפול ממוקד, דאגי לתזונה נכונה, התעמלות סדירה (במסגרת יכולותייך) ולמנוחה רבה ככל שתצטרכי. החלמה שלמה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאד
רינת24/01/2019מאחלת לך סוף שבוע נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)