מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ופחדיםגלגל05/06/2008
אני בתקופה קשה של שנתיים של חרדות ופחדים.
בחצי שנה האחרונה זה גבר בעוצמות בגלל שגיליתי שבעלי מנהל רומן עם בחורה ממקום עבודתו דבר שאני לאט לאט גיליתי שנה קודם ואמרתי לו - והוא לא הפסיק עם זה. עד לרגע שהרים עליי יד והזמנתי לו משטרה. הוא הורחק מהבית ובמהלך ההרחקה גר אצל הבחורה. בינתיים אני פתחתי דרך עו"ד תיקים עבור גירושין, מזונות והסדרי ראיה וכו'. ברגע שגילה את זה- ביקש לחזור לשלום בית.
הוא חזר הביתה וחודשיים ראשונים לא הצלחתי לדבר או להתקרב אליו. במשך 3 חודשים היינו כל הזמן במריבות. היות והתייעצתי עם המון- פשוט המון אנשים - וכל אחד אמר דעתו, נעשיתי מבולבלת ולא החלטית.
מצד אחד מפוחדת להתגרש כלכלית וגם בגלל הילדים וגם בגלל שיש לי אליו עדיין רגש (אובבססי). אבל אני קמה כל בוקר עם מועקות בין החזה. עד לפני 4 חודשים קיבלתי טיפול תרופתי מפסיכיאטר שזה קצת מרגיע ונותן לי לישון בלילה היות ולא ישנתי שנה וחצי כמו שצריך היו לי רעידות ברגליים ונימול בידיים ומחשבות בלי סוף!!!!
אני גם בטיפול פסיכולוגי. עליי לציין שבעלי רוצה שנחזור להיות משפחה הוא גר בבית אבל אני מפחדת שאולי הוא עובד עליי כל הזמן. שאולי הוא ממשיך לנהל רומן עם הבחורה.
אני מקבלת 3 פעמים ביום קסנקס ופעם אחת ביום, בלילה, ציפרלקס.
למה אני ממשיכה להיות מפוחדת ומבולבלת?. אני כל הזמן חושבת עליו, מה הוא עושה, האם הוא אומר אמת, האם הוא אמיתי. הוא כל הזמן אומר שהוא אוהב אותי, וחושק בי ורוצה לשכב איתי כל היום.... ואני הפכתי לחשדנית יתר ופחדנית יתר.(אני אפילו מפחדת לתת הזדמנות לזוגיות ולמשפחה בגלל הכסף שהשקעתי בעו"ד....
האם אני צריכה לקבל טיפול חזק יותר??? האם יש דרכים נוספות לצאת מזה??? לא פעם חשבתי לשים קץ לחיי אבל חשבתי על ילדיי ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגלגל
ד''ר חיים היילפרין06/06/2008קשה להתיר את ה"פלונטר" שאת מתארת בכמה משפטים קצרים. הנחיות ברורות ומפורטות בהרבה מאלה היית אמורה לקבל מהפסיכולוג/ית המטפל/ת בך, ולא ברור לי מדוע בשלב זה את נשמעת עדיין בעיצומו של משבר (ולוקחת 3 פעמים ביום קסנקס, למשל – זו אינה תרופה שמומלץ לקחת על בסיס יומיומי לאורך זמן). אפשר וצריך לעשות סדר בדברים, אבל מדובר בשיחה שתתפרס על פני מספר פגישות – צרי איתי קשר אם תרצי בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)