טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני כ- 4.5 שנים עברתי טראומה נפשית קשה, שאחריה קיבלתי טיפול פסיכולוגי למשך שנתיים בתחנה לבריאות הנפש וטיפול פסיכיאטרי. האריכו לי את הטיפול הפסיכולוגי לשנה נוספת ומאז לא מאשרים לי יותר. אני לא עשירה וממש לא יכולה לממן טיפול פסיכולוגי פרטי ומצבי הנפשי רק מדרדר!!! שיחה של 5-10 דקות פעם בחודש עם הפסיכיאטר ממש לא מועילה מן הסתם! מה לעשות? עדיף למערכת הבריאות שאני אמות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, אני ממליץ כי תפני לקופת החולים בו את חברה ותציגי בפניהם את הבעיה. לכל קופת חולים יש מערך בריאות נפש שמחוייב לתת טיפול לחברי הקופה. בהצלחה ד"ר אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד