חרדות כשאני לבד ומקומות סגורים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות כשאני לבד ומקומות סגורים
    קרן
    21/06/2019

שמי קרן בת 40,יש לי חרדות כשאני לבד וגיליתי שגם ממקומות סגורים נטלתי בעבר 3 שנים ציפרלקס וכרגע לא לוקחת כלום,הפסקתי בהדרגה,החרדה תוקפת אותי פתאומי מרגישה תחושת עילפון פחד דאגה ולחץ שיקרה לי משהו וזה בכלל לא נעים אני רוצה להפליג לנופש וזאת פעם 1 פוחדת שיתקוף אותי חרדה כי בכל זאת זה מקום סגור ולא ניתן לצאת לטייל או מקום פתוח...
    מנסיון של מטופלים ומקרים כאלה האם יש משהו טבעי שיעזור לי לחרדות? רק להפלגה לא רוצה לקחת כדורים ואחכ להפסיק ושיזיק לי..או פשוט לוותר ולרדת מהרעיון הזה ?
    אשמח לקבל כמה המלצות מכמה רופאים תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות כשלבד

ד''ר אודי אורן
    22/06/2019

לקרן שלום,
    את סובלת מהפרעת חרדה טיפוסית ולא מסוכנת.
    בכל בית מרקחת את יכולה למצוא תרופות ללא מרשם למצבי חרדה. יש אנשים שהתרופות האלו עוזרות להם. כדאי לנסות.
    מצד שני, אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות. שני הטיפולים המומלצים הם EMDR ו- CBT.
    יש לך אפשרות להתגבר על הקשיים שאת מתארת.
    בהצלחה
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה כשאני לבד המשך

קרן
    25/06/2019

האם ניתן לקבל טיפול כזה דרך הקופה??
    איך זה עובד?
    ו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול דרך הקופה

ד''ר אודי אורן
    25/06/2019

הי קרן. בהחלט. אנא פני לקופת החולים שלך ובקשי מהם מטפל המתמחה באחת הגישות האלו.
    את מוזמנת להיכנס לאתרים העוסקים בטיפולים האלו ולקרוא.
    שני אתרים מומלצים הם האתר של עמותת EMDR ישראל והאתר של אי"טה.
    בהצלחה, אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו