האם זוהי חרדה?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• האם זוהי חרדה?
    אינה
    06/06/2008

שלום, אני בת 35, סובלת ממס' תופעות-

1. אם אני בקבוצה גדולה של אנשים-גם חברים-אני מתקשה לדבר, אני מרגישה שכולם נועצים בי מבטים ושקולי נשמע כאילו דרך מקרופון. במקרים קיצוניים אני מתכסה זיעה קרה והלב שלי דופק במהירות היסטרית.

2. בכל פעם שקרוב לי נוסע למרחקים או טס-עולות לי תמונות מאד לא נעימות ואני חסרת מנוחה עד שאני שומעת מאותו אדם שהגיע ליעדו. אם התקשרתי ואין תשובה-הלב שלי פועם בחוזקה וכולי מתכווצת.

3. אם שמים לי משהו על הפנים-שמיכה, או אפילו אדים אצל קוסמטיקאית-אני לא מצליחה לנשום. אני מרגיש חנק. חשבתי שזה קלסטרופוביה-אך מצד שני במעלית אין לי בעיה.

4. אם מישהו (חבר, בוס) אומר לי "אני צריך לדבר איתך" עד רגע השיחה אדמיין את התרחיש הרע ביותר, הלב שלי ידפוק מהר, תכאב לי הבטן וכל כולי אעסוק רק בזה.

האם משהו מדברים אלה מאופיין כחרדה? אם לא, האם יש לך כיוון לתת לי איך לעזור לעצמי? טיפול התחלתי לפני כמה שנים אך המטפל עצבן אותי-ופרשתי (-:

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זוהי חרדה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאינה

ד''ר חיים היילפרין
    07/06/2008

כל התשובות נכונות... וכדאי לך לחזור לטיפול, הפעם אצל פסיכולוג המתמחה בטיפול בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון ! לפני ש"רצים" לכדורים

תמרה
    23/06/2008

אני ממליצה מאוד לבקר אצל ד"ר *** ההודעה נערכה - נא לא להוסיף הודעות שיש בהם פרסום לגוף מסחרי ***

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו