אמא מטרידה אותי מאוד...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אמא מטרידה אותי מאוד...
    ספיר
    06/09/2019

יש דרך להרחיק את אמא שלי ממני? אני כבר בחרדות ממנה וממה שהיט מסוגלת, היא מדברת עליי עם העובדת סוציאלית ומדאיגה אותה, העובדת סוציאלית בעקבות זה באה אליי להטריד אותי בדירה שלי(אנע גרה לבד) וזה מפריע לי, ביקשתי שיניחו לי ואני לא צריכה עזרה ואני בסדר גמור, אמא שלי אומרת לעו"ס שאני לא רוצה לעזור לעצמי ושאני במצב קשה ושאני לא אוכלת,זה לא נכון , אמא שלי העלילה עליי דברים והמציאה עליי דברים ומדאיגה אנשים היא פנתה לגורמים כדי שיאשפזו אותי בכפייה אושפזתי לא מרצון והצלחתי לצאת אחרי וועדה, אני לא מסוכנת לעצמי ולא לסביבה שלי, אני ביקשתי מאמא שלי שתניח לי ותיתן לי לחיות והיא כמו עלוקה לא עוזבת אותי וכל הזמן מדברת עליי עם אנשים כמו העובדת סוציאלית שבאה לפה ודפקה לי בדלת וביקשתי ממנה ללכת כי אני יודעת שהיא באה במטרה להטריד והיא לא הלכה והמשיכה לדבר לעצמה ואני התעלמתי, אני לא רוצה את ההטרדות האלה יותר, ואיך פסיכאטר מחוזי הסכים לחתום על צו אישפוז בכפייה אם הוא מעולם לא ראה אותי ולא דיבר איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מטרידה אותי מאוד...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מטרידה

ד''ר חיים היילפרין
    06/09/2019

יש לא מעט דברים שאת יכולה לעשות כדי להגן על עצמך - פני לאיש מקצוע (פסיכולוג, פסיכיאטר, עו"ס) שיוכל, על בסיס היכרות מעמיקה איתך ועם ההיסטוריה הרפואית שלך, לעמוד לצידך ולהנחות אותך כיצד להתנהל בצורה מיטבית מול אימך ובכלל. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ..

ספיר
    06/09/2019

אמא שלי בעצמה פנתה לעו"ס האזורית,
    היא עשתה הכל כדי שיאשפזו אותי בכפייה, לצערי העו"ס לא משתפת פעולה איתי היא משתפת פעולה עם אמא שלי, אני לא קטינה אני אשה בוגרת ויודעת מה אני עושה ומה אני מרגישה, אני מרגישה זלזול מצד העוס שעושה דברים בניגוד לרצוני, עם אמא שלי ולפנות לגורמים כדי לגרום לאשפוז שלי לא ברצוני, העוס לא מכבדת את הזכויות שלי כאדם, ביקשתי ממנה לא ליצור איתי קשר ולא לבוא אליי לדירה, והיא שוב הופיעה פה ואני לא מעוניינת בקשר איתה, ולמרות שביקשתי מאמא שלי ומהעוס לא לדבר עליי אחת עם השנייה הן ממשיכות לפגוע בי ולשתף פעולה ביניהן מאחורי הגב שלי, ולקבל החלטות לגביי החיים שלי במקומי .
    עם אבא שלי המצב הרבה יותר טוב הוא לא כמוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חלקית

עו"ד
    20/09/2019

לא מתיימר להחליף חוות דעת רפואית/פסיכולוגית. אחת האפשרויות היא לפנות לעו"ד כדי שיפסיק את ההטרדות. הרשויות חייבות לכבד את האוטונומיה שלך ולא להטריד אותך ללא היתר מצד בית המשפט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו