מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ודפיקות לב מהירותדלית06/09/2019
אני מטופלת בתרופות פסיכיאטריות אבל לא מעבר לזה. אין לי שום מסגרת לקום אליה בבוקר אני מחפשת עבודה והתנדבות עד עכשיו ולא מוצאת. אני קמה בבוקר ללא מטרה ומרוב שאין לי מה לעשות במשך היום אני מרגישה דפיקות לב מהירות לא יודעת מה לעשות אם עצמי אני די בודדה בחיים אין לי מסגרת תעסוקתית מטעם מסגרת כזו או אחרת אני מטופלת אצל רופא משפחה ואני לא מעוניינת בטיפול מעבר למה שאני מקבלת מהרופא משפחה אני עברתי טראומה בעבר מטיפולים שעברתי ואני לא מתכוונת לחזור לזה ובכל זאת אני רוצה לשאול אם אתם מסכימים כמובן כי אני לא בטיפול איך לעצור את הדפיקות לב המהירות בגלל חוסר עשייה מה אני יכולה לעשות כדי להרגיש יותר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך דפיקות לב מהירות חרדה
דלית06/09/2019אני פוחדת לחזור לטיפולים בגלל הטראומות שחוויתי בעבר בטיפולים כאלו או אחרים ולכן בסיכום אם הרופא והמשפחה אני לא חוזרת לטיפולים האלה אני גם לא מעוניינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה תודה
דלית06/09/2019שבת נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חרדה ודפיקות לב מהירות
ד''ר חיים היילפרין06/09/2019אי עשיה והיעדר טיפול בוודאי שלא יפחיתו את תסמיני החרדה. עבודה בהתנדבות או בשכר, וכמובן טיפול הולם, עשויים לשפר משמעותית את מצבך. טיפול הולם יסייע לך גם עם הטראומה שיש לך מטיפולים קודמים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)