חרדה ודפיקות לב מהירות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה ודפיקות לב מהירות
    דלית
    06/09/2019

אני מטופלת בתרופות פסיכיאטריות אבל לא מעבר לזה. אין לי שום מסגרת לקום אליה בבוקר אני מחפשת עבודה והתנדבות עד עכשיו ולא מוצאת. אני קמה בבוקר ללא מטרה ומרוב שאין לי מה לעשות במשך היום אני מרגישה דפיקות לב מהירות לא יודעת מה לעשות אם עצמי אני די בודדה בחיים אין לי מסגרת תעסוקתית מטעם מסגרת כזו או אחרת אני מטופלת אצל רופא משפחה ואני לא מעוניינת בטיפול מעבר למה שאני מקבלת מהרופא משפחה אני עברתי טראומה בעבר מטיפולים שעברתי ואני לא מתכוונת לחזור לזה ובכל זאת אני רוצה לשאול אם אתם מסכימים כמובן כי אני לא בטיפול איך לעצור את הדפיקות לב המהירות בגלל חוסר עשייה מה אני יכולה לעשות כדי להרגיש יותר טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ודפיקות לב מהירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך דפיקות לב מהירות חרדה

דלית
    06/09/2019

אני פוחדת לחזור לטיפולים בגלל הטראומות שחוויתי בעבר בטיפולים כאלו או אחרים ולכן בסיכום אם הרופא והמשפחה אני לא חוזרת לטיפולים האלה אני גם לא מעוניינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח למענה תודה

דלית
    06/09/2019

שבת נפלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה ודפיקות לב מהירות

ד''ר חיים היילפרין
    06/09/2019

אי עשיה והיעדר טיפול בוודאי שלא יפחיתו את תסמיני החרדה. עבודה בהתנדבות או בשכר, וכמובן טיפול הולם, עשויים לשפר משמעותית את מצבך. טיפול הולם יסייע לך גם עם הטראומה שיש לך מטיפולים קודמים. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו