התקפי חרדה ודופק מהיר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום
 
  • התקפי חרדה ודופק מהיר
    מור
    10/10/2019

    היי
    אני סובלת כבר שנה (עקב גירושין) בהתקפי חרדה ודופק מהיר, אני לוקחת כל כמה חודשיים כדורי לישאה ולפעמים גם חצי וואבן ואז זה עובר לכמה חודשיים ושוב חוזר לי (אם אני ממש מתעצבנת ממשהו או לוקחת ללב), כבר שבוע ששוב זה חזר לוקחת כדורים ולא עוזר הלב דופק מהר ומפריע לשלוותי.. מה עליי לעשות?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • התקפי חרדה

    ד''ר חיים היילפרין
    10/10/2019

    הטיפול התרופתי אינו הטיפול המומלץ בחרדה, ומשלב תפיסה שגויה (הרואה בתסמינים מחלה בפני עצמה במקום תגובה רגשית לגיטימית למצוקות אמיתיות) והתערבות שגויה (התמקדות בתסמינים ובהפחתת החרדה באמצעות תרופה במקום טיפול במוקדי המצוקה הראשוניים). למרות שהתרופות עשויות להקל על התסמינים (במקרה הטוב), הן אינן מטפלות בשורשי הבעיה (ולכן עלולות גם לקבע אותה) ויש להן גם תופעות לוואי מזיקות. את גילית כבר שאת מסוגלת להתמודד עם מצוקות חייך (עם ובלי כדורים) ובתקופה האחרונה את כנראה מתמודדת עם קשיים גדולים (או מצטברים) יותר. מנסיוני, במקרה כמו שלך די בשיחה אחת או שתיים איתי כדי להשיג הקלה משמעותית, ללא כל התערבות תרופתית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!

    ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


