מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת בליעה- מטופלת בcbtאחת11/11/2019
שלום רב, אני בת 32.לפני כעשרה חודשים צצה לי המחשבה בראש שאפשר להיחנק מאוכל, ושלבלוע זה לא אפשרי ומפחיד... זה היה לי בעבר בגיל 10.. ןאיכשהו אז הורי עזרו לי להתגבר על כך בלי שום טיפול. כעת אני תקועה ממש אני בטיפול התנהגותי אצל פסיכולוגית שאכן עזרה לי והיו לי תקופות טובות באמצע.. אך לא עזב לגמרי.. לפני חודשיים גיליתי שאני בהריון לא מתוכנן והחרדה חזרה ובגדול, רגרסיה מטורפת. אני ממש לא יכולה לבצע את פעולת הבליעה. מפחדת מאוד.. מה עוד יכול לעזור לי?
עשיתי מלא בדיקות רפואיות אין לי שום בעיה פיזית, מה שעוד יותר מגביר את החרדה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדת בליעה
ד''ר אודי אורן12/11/2019שלום. הרגרסיה קשורה ללחץ מההריון המפתיע. הסיכוי שיש בעיה פיזית הוא נמוך עד לא קיים. ממליץ לנהל דיון עם המטפלת על המצב ולברר האם היא יכולה לתת כלים נוספים. ממליץ לשקול להוסיף טיפול ב-EMDR לטיפול הנוכחי. מעריך שמספר פגישות שיתמקדו בארועים מגיל 10 יוכלו לתרום. בהצלחה. אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת בליעה
אחת13/11/2019תודה על תשובתך, היו לי המון מפגשים עם הפסיכולוגית בהם חקרנו מה היה בעברי כילדה... אני כרגע אוכלת אוכל טחון בולעת עם הרבה מים, יש לי כאבים בקיבה כבר.. רעבה. אני שבוע 12 האם זה יכול לפגוע בעובר ? הפסיכולוגית המליצה לי על כדור הרגעה.. אני מיואשת ורעבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)