מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טראומה בגיל צעיר, OCD וחרדותאדם22/12/2019
שלום,
אני עוד כמה חודשים אהיה בן 30 וכמעט כל חיי סובל מ-OCD, התקפי חרדה ודיכאון.
בזמן האחרון חזרתי להתעסק באיזשהו אירוע שקרה לי בסביבות גיל 10 - חשפו אותי לצילום וידאו מאוד מאוד מפורש ובוטה של רצח (אמיתי ככל הנראה).
ההבנה שהאירוע הזה ככל הנראה עיצב אותי בצורה שונה וגרם לעוד שלל בעיות במהלך הדרך, החלה לחלחל אצלי רק בזמן האחרון.
רציתי לדעת מה אירוע שכזה עלול לגרום להמשך חייו הבוגרים של ילד בן 10? אני מרגיש שזה המפתח להרבה מהבעיות שאני סובל מהן.
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טראומה
ד''ר חיים היילפרין22/12/2019תחושת הבטן שלך נכונה - אירוע טראומתי, במיוחד אם הוא אינו מטופל כראוי, יכול לגרום לבעיות רגשיות והתנהגותיות לכל החיים. בכל מקרה, כדאי לך לפנות לטיפול ולהשתחרר מהשלכות הטראומה - מניסיוני, במקרה כמו שלך די במספר מצומצם של מפגשים כדי לעשות תפנית של ממש בחייך, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)