טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם תחושות דה ראליזציה קשורים לפגיעה בידלות ? אני חווה לסירגוין תחושות של דה רליזציה / תחשוה של ניתןק שכאליו אני צופה בחיים שלי מהצד והתחושות האלה מכניסות אותי לחרדה זה הגיוני שזה קורה כמע כל היום במשך שנה +?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דה ריאליזציה ותחושות ניתוק הן רק ביטויים לחרדה שלך (לא ההיפך) וכן, כשאדם חרד הוא עשוי לחוות אותן לאורך שנה ויותר. החדשות הטובות הן שאפשר להיפטר מהפרעת חרדה בטיפול מתאים. מניסיוני, די בפגישה או שתיים כדי לגרום לך להקלה משמעותית, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין פסיכולוג קליני בכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד