סרנדה 200 עם וולבוטרין 450 וחוסר שקט

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סרנדה 200 עם וולבוטרין 450 וחוסר שקט
    אני
    16/03/2020

רציתי לדעת אם אני לוקחת כבר את המינון הנ"ל מעל שנה ויש לי חוסר שקט לא במובן הפסיכוטי אלא כללי. אימפולסיביות, וזה לא ממש עוזר לדכאון מכיוון שאני סובלת מאשיות גבולית. מה לדעתכם , יש בשביל מה להמשיך ככה או שהשילוב בין השתיים יוצר את החוסר שקט? המטפלת שלי טוענת כך אך הפסיכיאטר לא חושב כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרנדה

ד''ר חיים היילפרין
    22/03/2020

הרושם שעולה מהודעתך הוא שהטיפול בך - במיוחד התרופתי - אינו מסייע לך. הייתי שמח לפרט יותר על הבעיה בטיפול ועל פתרון מפרספקטיבה אחרת אך קצרה היריעה כאן. אם תרצי, אסביר לך ביתר פירוט בטלפון. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרנדה 200 עם וולבוטרין 450

אני
    22/03/2020

מה שהבנתי זה שאתה מציעל דבר על זה בטיפול.כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרנדה

ד''ר חיים היילפרין
    22/03/2020

לא הצעתי לדבר על זה בטיפול - אמרתי שאוכל להסביר לך את עמדתי ביתר פירוט רק בשיחת טלפון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו