מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד קשה מדגים מגיל קטן - זקוקה לעזרהאנונימית23/08/2020
אז ככה, אני מגיל קטן מאוד מפחדת מדגים. אני כן מצליחה להתגבר עליו לפעמים, אבל רק אם אני עם אנשים שאני סומכת עליהם שמחזיקים ממש כמו ילד ב-20 דקות הראשונות בערך כשאני במים עד שמגיעים למים קצת יותר עמוקים, וגם אז אני מחכה להרגע לפני שאני משתחררת מהבנאדם שמחזיק אותי. כשאני במים אני זזה המון בלי להירגע כדי שלא יתקרבו אליי דגים. בילדות הייתי נכנסת למים רק עם סירה ומצאתי כל מיני פתרונות שכיום קצת פחות רלוונטיים... כשאני יוצאת עם חברים לים והם נכנסים למים אני פשוט לא מסוגלת להיכנס, ואם אני נשברת אחרי כמה שעות ומנסה להיכנס אני מחזיקה בין 5-10 דקות עד שאני רואה דג ורצה מהמים בצרחות.
זה כבר מתסכל אותי שבגיל שלי אני עוד מפחדת מדגים ואני כל כך אוהבת את הים, וזכורות לי חוויות נעימות מהמים כשכן הצלחתי להתגבר על הפחד, היום אחרי 5 שנים, החוויה היחידה הנעימה מהים היא מלפני 6 שנים ואני מתגעגעת וחייבת למצוא פתרון. כל דבר יתקבל בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד מדגים
ד''ר אודי אורן23/08/2020שלום,
את סובלת מתופעה שנקראת פוביה.
זוהי תופעה שכיחה ויחסית קלה לטיפול.
הטיפולים המומלצים הם טיפולים ממוקדים בחרדה כמו EMDR ו-CBT.
תוכלי לפנות דרך קופות חולים או באופן פרטי.
בקשי טיפול ממוקד בחרדה/פוביה.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)