מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה בזוגיות איך מתגברים וממשיכים הלאההילה04/11/2020
שלום רב
בת 48 גרושה מזה 22 שנה עם שתי בנות.
בזוגיות 21 שנה עם גבר מעל גיל 60.לא גרים ביחד.
זה התחיל באהבה גדולה מאד ועם השנים והשחיקה התאכזבתי מאד מהתנהגותו של בן זוגי. זה הגיע למצב שהוא לא יוזם סקס חודשים שלמים,במשך שנים הוא לא יוזם נופשים,בילויים .ממש כלום.אני לא תלויה בו כלכלית .יש לי דירה,אני עובדת במקצוע מכבד ומפרנסת עצמי בכבוד.לא טוב לי בזוגיות איתו,ויחד עם זאת אני עדיין נמשכת אליו גופנית,לא רואה את חיי עם גבר אחר,הוא מאד מניפולטיבי ומשחק ברגשותי.בעת מריבה הוא מסוגל לא לצלצל אליי כלל,ואז אני מתחילה לפתח חרדות ,ממש תחושות של מתח ולחץ בחזה במשך ימים ולילות,כל היום זרמים של פחדים והצפה של כל הורמוני המתח בגוף באופן שאני כל הזמן על סף התעלפות.הדבר היחידי שמרגיע אותי זה שאני בסוף מתקשרת ומתנצלת ,כי רק כך אני מרגישה בריאה ורגועה גופנית ונפשית.וכשאני איתו שוב אני מחפשת את הלבד .זה נורא ואיום .זה שנים כך.זה סוג של פחד נטישה או אובססיה או לא השד יודע.איך אני מתגברת על התחושות האלה ומחזירה לעצמי את החיים ללא חרדות איתו או בלעדיו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה בזוגיות
ד''ר חיים היילפרין05/11/2020פני לפסיכולוג המטפל בחרדות ובעיות בזוגיות. מנסיוני, במקרה שלך די בשיחה או שתיים כדי להעניק לך פרספקטיבה וכלים ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)