מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה וסיוטים ממקום עבודהשירן12/12/2020
שלום רב.
בת 51 ,עובדת במקום הנוכחי כשנה .מקום עבודה שהוא התגשמות של חלום לאחר טראומות שעברתי ממקום קודם בו עבדתי 8 שנים ,עם התנכלות סמויה מצד מנהליי הישירים ,בעיקר סגן המנהל שפחד כנראה מהמקצועיות שלי ולכלך עליי לממונים כל השנים.אז חוויתי ממש טראומה ,התקפי חרדה סיוטים,עד שהעזתי לקום וללכת.
במקום הנוכחי אני מוערכת מאד,יש לי תפקיד מעולה ,המנכל אוהב אותי מאד,הקולגות ,הלקוחות.היה לי מנהל מדהים אך לצערי הוא עוזב וכל מה שיגורתי הגיע לי.
הגיע מנהל שהייתי תחת חסותו אם כי לא הישירה לפני 20 שנה כאשר הראש לא בדיוק היה בעבודה .זכורה לי סצינה שהוא גער בי במשרד שלו "את לא נסבלת,תלכי מכאן" והנה הוא עכשיו שוב הבוס הישיר שלי.אמנם חלפו 20 שנה ,הוא חדש בתפקיד ,כולם התקשרו לומר לי כמה הוא יהיה ושחצן ושעדיף להתחבר אליו,גם הוא קלט אותי כבר ביום הראשון ורמז לי באופן שבא והתיסכל לי בעיניים ואמר"אני מקווה שאת אומרת דברים טובים עליי כששואלים" ישר עניתי ..ברור.(זה היה ממש איום)
מיותר לציין את הבעסה הנוראית.הוא אדם נוראי ולמרות שכבר שבוע מאד משתדל להיות סבבה עם כל הצוות,כולם כבר שמעו ולא ממני כמה הוא חרא של אדם (סליחה על הביטוי).
ברור לי שכשהוא ייתחזק הוא יחפש להעיף אותי.למרות שששה מנהלים לפניו לא שרדו כי המנכל מאד תובעני איתם,וגם התחיל לדרוש ממנו המון דברים כבר ביום הראשון.
מה אני עושה? איך אתנהג מולו?אני עם דפיקות לב וחרדות איומות.כל הטראומות מהעבר עולות לי,מקום שכל כך אוהבת ,אני כבר לא כזאת צעירה ופוחדת לאבד את פרנסתי בגללו כי רק אני מכירה אותו.והוא יודע זאת.
בקיצור,חוסר מזל משווע .אני מנסה לא להיות איתו באינטרקציה אבל יושבת מולו וזה מאד קשה.כל היום אני במתח.
פוחדת שעם הזמן הוא יטפטף למנכל שכאמור מאד אוהב אותי רעל מיותר או ייתעלל בי ויעקוץ אותי במכוון .
אודה לעצותיך ,אני חד הורית ופוחדת לאבד פרנסתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה ממנהל חדש/ישן
ד''ר חיים היילפרין12/12/2020התחושות הקשות שלך מובנות לגמרי, שירן, ויש הרבה מאד שאת יכולה לעשות כדי להרגיש יותר טוב - הרבה מעבר למה שניתן לכתוב בתשובה קצרה כאן. כדאי לך לשוחח בעניין זה עם איש מקצוע - אין צורך ביותר משיחה אחת במקרה שלך - ואשמח לסייע לך בזה (בפגישה או בטלפון). בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני בכיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)