מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרס חרדה ודיכאון עקב רעש בלתי פוסק וסכסוך שכניםאנונימי28/01/2021
אני בן 26 ומאוד פוחד לא לקבל חס וחלילה התקף לב כתוצאה מהשכנים המתגוררים מעל בית הוריי, השכנים המתגוררים מעל בית הוריי לא מפסיקים לעשות רעש בצורה מכוונת וזדונית - היום הרגשתי שהגיעו מים עד נפש וצעקתי בחדר מדרגות. הלכתי להיפגש עם עובדת סוציאלית בקופת החולים והיא הציעה שאעזוב את בית ההורים וככה אני אכן מתכנן לעשות, אולם כרגע בגלל הסגר של הקורונה אני לא מוצא עבודה קבועה ויציבה וכל הזמן שאני בבית אני מרגיש כאבים בלב כתוצאה מסטרס וחרדה.
אני מדי פעם הולך עם המחשב הנייד לשבת בגן ולהירגע מהשכנים, אולם כאשר יש ימים גשומים זה לא מתאפשר לי מן הסתם.
אני כבר לא יודע מה לעשות ופוחד חס וחלילה לא לקבל התקף לב כתוצאה מהשכנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטרס חרדה ודיכאון עקב רעש בלתי פוסק וסכסוך שכנים
ד''ר חיים היילפרין29/01/2021יש דרכים רבות ומגוונות בהן להקל על המצוקה שלך - אתה יכול לתקשר עם השכנים ולפתור ישירות מולם את הבעייה (אם יש עם מי לדבר), להזמין משטרה (במקרה שהרעש נעשה בשעות המנוחה) ואף להגיש תביעת נזיקין, לשים אוזניות מפחיתות רעש או אטמים לאזניים, להתעמל על בסיס קבוע כדרך להורדת הלחץ (ולחיזוק הלב) - לאפשרויות נוספות וראייה רחבה יותר פנה לשיחה עם פסיכולוג בקופה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעש שכנים
אמיר09/02/2021גם אני באותה בעיה,אין אפשרות לתפקד במצב כזה,אפילו בעבודה מתחילות מחשבות ...
שיהיה בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן תדע לך שכנים רעים זה מכה
ירושלמי16/02/2021המלחמה עם השכנים יכולה למוטט אותך נפשית ובריאותית, אני ירושלמי ושמעתי על אישה שהייתה גרה פעם בדירת חדר של עמידר ברחוב האפרסמון בשכונת גילה בירושלים, והייתה לה שכנה מעליה שגם עשתה לה צרות וכאשר עמידר לא רצו לתת לה דירה אחרת היא העדיפה לעבור משם ללא התמיכה של עמידר וכיום היא שוכרת דירה בלי עזרה כלכלית מעמידר.
אנשים שהיו להם שכנים רעים העדיפו אפילו לעבור לדירה קטנה יותר ועזבו דירה מרווחת ומשופצת רק בגלל השכנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)