חרדה מהבוס בעבודה בת 46

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מהבוס בעבודה בת 46
    יפעת
    21/03/2021

שלום רב
    בת 46 ,עובדת כשנה במקום הנוכחי .היה לי מנהל מדהים שעזב,הגיע מנהל חדש ,טיפוס נרקסיסט ,ציני ,עצלן שעובד בעיקר עם הפה.חלקלק מאד .בסה"כ 3 חודשים בחברה והוא מרגיש בטחון לקיים ישיבות צוות ולרדת על הצוות שבאמת מונה אנשים מעולים.הוא די פוחד על מקום עבודתו ,הוא בן 60 .פוטר מכל מקום עקב יחסי אנוש ברצפה .משליך את כל הלחץ המופעל עליו מלמעלה להביא רווחים לחברה על הצוות.
    העניין הוא שאליי אישית הוא באמת לא מתייחס בצורה רעה,להיפך ,כל בקשה שלי הוא לא מסרב,הוא נעזר בי ובידע המקצועי שלי,מדי פעם זורק הערות ציניות כדי להראות שליטה ,שזה יכול להטריף אותי .מי האפס הזה שבא להעביר עליי ביקורת בעבודה ?מהבוקר הוא בטלפונים אישיים במקום לעבוד ,וכשהמנכל יורד אליו הוא מורח אותו כאילו עבד כל היום.
    אני יודעת שבעברו פגע בהרבה מאד עובדים.אני יושבת מול החדר שלו,רואה הכל וגם פיתחתי מחשבות אובססיביות שמא יתנכל לי או יחתור לפטר אותי .הוא ידוע כנקמן ודו פרצופי.משתמש בי כרגע וכשייצבור יותר בטחון הוא יכול לפטר.
    חשבתי לעבור מקום שהתפנה ולא לשבת מולו .לצמצם מגע.זה הפך להיות אובססיה -אני כל היום בלחץ.
    מנסה לראות בו את הדברים הטובים אבל המחשבות משתלטות

זה יושב אצלי על פחד ממנהלים בעבר בעיקר במקום הקודם שממש נהיתה לי טראומה מאחד מהם שניסה כל הזמן להכשיל אותי .איך אני מפחיתה את החרדה הזאת ממנו< ? אני כל הזמן בלחץ שהוא לא יחפש אותי ויפטר אותי ,אני לא מפסיקה לחשוש לאבד את מקום העבודה שאני מאד אוהבת .מתפללת שהוא יילך כבר או שיגלו שהוא אוכל חינם.
    מודה לך על כמה טיפים להפחיד את החרדה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מהבוס בעבודה בת 46

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מהבוס

ד''ר אודי אורן
    23/03/2021

שלום, את מתארת מצב לא פשוט. אין לי פתרון פלא לאתגר הזה. איני חושב שהפתרונות הרגילים של תרגילי הרפיה, פעילות פיזית וחשיבה חיובית יעזרו באופן מספיק. ברור שהתגובתיות הנוכחית "יושבת על" חויות עבר ואת מגיבה גם להווה וגם לעבר. ממליץ בחום על טיפול EMDR ממוקד שאני מעריך יוכל לעזור לך.
    אשמח להמליץ על מטפל/ת אם תגידי לי באיזה אזור בארץ את נמצאת. בברכה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה מהבוס

יפעת
    23/03/2021

תודה רבה על תשובתך.בהחלט אאמץ זאת.גרה בראשל"צ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו