עזרה בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    שרון
    17/06/2008

אני נשואה 4 שנים ויש לי 2 ילדים נפלאים ובעל מקסים. הבעיה היא שאני תמיד בפחדים וחרדות שבעלי בוגד בי או יבגוד בי. אני משגעת אותו ומשתגעת במקביל. יש לציין לא חיוותי ממנו בגידה. אני כל הזמן בודקת אותו איפה הוא מה הוא עושה....... ומלא דברים מטורפים. אני עומדת להשתגע. אני לא מבינה למה זה קורה לי. הייתי בטיפול פסיכולוגי ואבל זה לא עזר. אולי אני צריכה פסיכיאטר? לקבלת כדורים. האם ציפרלקס יכול לעזור? אני פשוט נואשת ובקצב כזה אני יודעת שאני מסכנת את חיי הנשואין שלי. אני רוצה לציין שגדלתי בבית עם בגידות הרבה סובבים אותי בוגדים ובקיצור.... בבקשה תגידו לי מה ניתן לעשות ואם כדורים יעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרון

ד''ר חיים היילפרין
    18/06/2008

כדורים עשויים לסייע לך, אך שאלה זו צריכה לעלות במסגרת טיפולית, מול הפסיכולוג או הפסיכיאטר המלווה אותך. לא ברור לי מדוע הטיפול הפסיכולוגי שעברת לא עזרת – במקרה שאת מתארת טיפול הולם משיג בדרך כלל תוצאות טובות או לפחות הקלה משמעותית. עצתי לך היא לחזור לטיפול פסיכולוגי – חפשי מומחה לטיפול בחרדות ולטיפול זוגי – ובמסגרת זו התייעצי איתו לגבי שילוב הטיפול עם טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו