מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חויה שדומה לפוסטטראומהמיכאל18/07/2021
אבי היה מבוגר אבל מתפקד בן 84, טיפלתי בו במדך מספר שנים צמוד לאחר מות אימי. הכל נראה בסדר ואז הוא קיבל ערב אחד ארוע מוחי שנראה קל, נשארתי ללון איתו בלילה, ובלילה הוא נרדם ואיבד את ההכרה, התעוררתי הוא ענה פעם אחת -אמרתי אבא, ענה כן, וזהו , הובהל לבית חולים, ולמעשה קיבל אקוע מוחי שהוביל למותו . יש לי ממש פלאשבקים מאותו לילה. כבר עברתי את השלב שיכולתי כביכול להציל אותו. גם אין לי רגשות אשמה כי טיפלתי בו באופן מוחלט 24.7 , אבל עדין יש לי זכרונות קשים. שגורמים לי עצב. קשה אפילו לראות דברים שקשורים לאותו ארוע.כולל הבית שבו גר. אין בעיה לראות סרטונים שבו הוא בריא ומדבר וכו' אני מנסה למצוא כלים לעבד את החוויה בצורה שתפחית את העוצמה. יש עצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטטראומה
ד``ר חיים היילפרין18/07/2021אתה סובל מתסמינים פוסט-טראומתיים מובהקים, מיכאל, ועצתי לך היא לגשת למספר פגישות אצל מטפל מקצועי המתמחה בתחום. מניסיוני, במקרים כמו שלך די לרוב בשיחה אחת ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
בברכה,
ד"ר חיים היילפרין
פסיכולוג קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)