חרדה סימפטומים חרדה מתמשכת 24/7

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה סימפטומים חרדה מתמשכת 24/7
    ירין
    27/09/2021

שלום , אני בן 21 חייל בצבא , לפני כ3 שבועות התחלתי ליטול ציפרלקס עקב הפרעות חרדה התחלתי להתאזן קצת אבל פתאום התחיל משהו חדש , כאב ראש מוזר כזה יותר מציק פחות כואב , ועוד מצב ברגע שאני נרדם בערך 10 20 דקות , מרגיש שהכל מסתובב לי וחייב לפתוח את העיניים בישביל לחזור לעצמי , חשוב לציין שזה גורם לי חרדה מלהירדם מה שאני מרגיש זה עוד תסמין של חרדה ? חשוב לציין שביצעתי א.ק.ג ובדיקת לב והכל תקין חשוב לציין שבנוסף במהלך כל היום מרגיש ריקנות כזאת פחד מוזר כזה כל היום שמשבית אותי לגמרי , רוב הזמן יש לי סחרחור קל מוזר כזה טשטוש וברגע שאני מתאפס זה נעלם , סחרור קל מאוד שמכניס אותי יותר לחרדה , רוצה גם לציין שהתאבון הלך וירדתי קצת במשקל (אני אחרי ניתוח בריאטרי שביצעתי לפני 4 שנים גם ככה לא אוכל ) רציתי לדעת עם כל מה שאני מתאר פה זו חרדה ? בשביל שיהיה יותר רגוע כל דבר קטן שקורה בגוף מכניס אותי ללחץ זה מתסכל !! ממש ממתי שקם בבוקר עד שעולה לישון שגם זה בקושי אני במחשבות וריקנות פחד ממחלה או ממוות לא יודע … אשמח לתשובה של המומחים אם כל מה שאני חובה ועובר נראה כמו חרדה נטו ולא משהו אחר , חשוב לציין שעברתי במיון בדיקות דם כלליות צילום חזה אקג ועוד הכל תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים של חרדה ולבקש טיפול פסיכולוגי

ד''ר אודי אורן
    27/09/2021

שלום,
    הסימפטומים שאתה מתאר נשמעים כמו סמפטומים של חרדה, והעובדה שכל הבדיקות מצביעות על כך שאתה בריא פיזית רק מחזקות את ההערכה שלי..
    ממליץ לך לפנות לקב"ן ולבקש טיפול פסיכולוגי בעדיפות ל-EMDR או CBT. טיפול תרופתי מצליח להקל על סימפטומים אבל עדיף שטיפול פסיכולוגי יתייחס לסיבות לחרדה.
    בהצלחה
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו