סובל מחרדות קשות ביותר עם הרגשת שריפה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סובל מחרדות קשות ביותר עם הרגשת שריפה
    רועי
    28/11/2021

שלום רב
    שמי רועי והכל התחיל בשנת 2006 שהתחילה מלחמת לבנון השנייה נורו קטיושות על עירי ונפלו ממש קרוב אלי תוך כדי שאני מנסה להימלט ולמצוא מחסה הרגשתי תחושת פחד נוראית עם כאבי בטן .. לאחר יום הכל עבר וחזר לקדמותו לאחר חודשיים התחילו אצלי חרדות קשות ביותר עם הרגשת שריפה בעור ובראש בידיים דיכאון והיסתגרות בבית .. קיבלתי טיפול תרופתי של פאקסט ואחרי שלושה שבועות הכל עבר כאילו לא היה .. חזרתי לשיגרת החיים . לאחר שלוש שנים התחילו אצלי פחדים ממקומות פתוחים כמו כבישים ראשיים או ביניינים גבוהים זה היה גורם לי לפחד ולנסות להסתתר ..ככה מאז ועד עכשיו אני חי עם זה איכות החיים שלי נפגעה יש לי ילדים ואנחנו לא יוצאים הרבה לנופשים במקומות רחוקים בגלל הנסיעות שגורמות לי לחרדות ולפחד רב ..אני ממש מחפש דרכים בכדי לא להגיע למצב שבו החרדה מופיעה .. לא ניסיתי שום טיפול פסיכולוגי או פסיאטרי רופא המשפחה נתן לי כדורים מקבוצת ssri שהתלוננתי על כאבי ראש מתמשכים ושרירים קופצים .. הכדורים עוזרים קצת אך זה לא פיתרון קבוע .. מה עלי לעשות ? והאם יש האמת דרך שתוציא אותי מזה ותחזיר אותי לחיים שהיו לי לפני הפחד הנורא ב2006 מוכן לנסות הכל אפילו היפנוזה .. מחכה לתשובתכם הכנה .. רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנה לטיפול פסיכולוגי קליני לטיפול בחרדה

ד''ר חיים היילפרין
    03/12/2021

פנה לטיפול אצל פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול בחרדה. מנסיוני, במקרים כמו שלך די בשתיים-שלוש שיחות כדי לחוות הקלה של ממש ואשמח לסייע לך בזה (אפשר גם בטלפון). בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו