מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החרדה מונעת ממני לחיות חיים שלווים ורגועיםאנונימית20/02/2022
היי אשמח להתייעצות ..
אני בת 25 תמיד הייתי ילדה עם חוסר ביטחון והייתי נמנעת ממצבים חברתיים או בכללי.. אבל זה הלך והתפתח עם השנים עד שהגעתי להפרעה קשה בתפקוד.. החרדה מונעת ממני לחיות חיים שלווים ורגועים
אני כל בוקר ועד שהולכת לישון עם דופק מהיר עם מחשבות טורדניות שלא משחררות.. זה בעיקר דאגה בגלל העתיד ובגלל המצב שנמצאת בו מרגישה שאף אחד לא מבין אותי..
הולכת לפסיכאטרים והם רק דוחפים לי כל פעם מרשמים חדשים לתרופות חדשות .. מחכה בסבלנות ובצפייה חודש וחצי+ כל פעם (כי זה הזמן שצריך להמתין בשביל לראות האם התרופה משפיעה או לא) וכלום ושום דבר! אפילו לא הטבה קלה... רק אכזבות,בזבוז זמן ויותר חרדה !
הייתי אצל פסיכולוגית אני בן אדם שלא אוהב לשתף.. לא הצלחתי להיפתח למרות שניסתה . לא קל לדבר על קשיים אני תמיד מרגישה חנוקה אני לא בטוחה גם שדיבור על העבר יעזור..זה פשוט מחשבות לא טובות שהמוח שלי אימץ שנים..לחשוב שהעולם מפחיד.. אם היתי אולי מטפלת בזמן יכול להיות שהיה קל להחלים מזה
כדורים לא עוזרים .טיפול פסיכולוגי לא . האם אני הולכת לחיות כך עד סוף חיי?):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות של בת 25
ד''ר אודי אורן30/08/2022שלום,
ממליץ לך בחום לפנות לטיפול EMDR. מדובר בטיפול פסיכולוגי ממוקד ויעיל שלא מחייב הרבה דיבור/שיתוף. ממליץ שתגידי למטפל/ת שאת מעוניינת לדבר מעט ולעשות הרבה עבודת EMDR. תוכלי למצוא מטפלים באתר המרכז הישראלי ל-EMDR או בקופות החולים. בהצלחה, אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)