פחד מחנק וחרדת בליעה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד מחנק וחרדת בליעה
    אנונימית
    07/11/2022

שלום, כחמש וחצי שנים אני סובלת מחרדת בליעה ופחד מחנק. כל הבדיקות תקינות והיו לא מעט. בשנתיים הראשונות ירדתי במשקל ל-45 ק"ג( 8 ק"ג מהמשקל הרגיל). מטופלת כשלוש שנים בלוסטרל וולבוטרן. הייתי שנה בטיפול פסיכולוגי. ניסיתי היפנוזה עצמית, מדיטציה, שיאצו, רפלקסולוגיה, דיקור סיני ועוד... שום דבר לא עזר. מאבדת רצון לחיות. הדבר היחיד שעוצר אותי זה בעלי והילדים אבל לא יכולה להמשיך לחיות ככה. לא אוכלת ליד אנשים בכלל, כולל שתיית קפה. לא משנה אם אוכל מוצק או נוזלי, הפעולה של בליעה פשוט לא קוראת ולפעמים יורקת.. ביקרתי אצל מספר פסיכיאטרים והמצב לא השתנה. אני מותשת ואובדת עצות. יש משהו שיכול לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מחנק וחרדת בליעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת בליעה

ד''ר אודי אורן
    20/11/2022

שלום רב,
    התופעה שאת מתארת ניתנת לטיפול על ידי אנשי מקצוע המתמחים בטיפול בחרדות. ממליץ על טיפול בעזרת EMDR או CBT. תוכלי למצוא מטפלים דרך קופת חולים, אתר המרכז הישראלי ל-EMDR או אתר אי"טה. אל תאבדי תקוה. בהצלחה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו