טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. לבת שלי בת ה17 יש חרדה חברתית ודיכאון מתמשך. אחרי שהיא חוזרת מבית הספר היא בוכה .לא רוצה ללכת לשם יותר. אין לה חברים - היא בודדה. מיזה נובעים מחשבות אובדניות . היא מטופלת במרפעה פסיכיאטרית ללא שום שינוי במצב רוח שלה. הינו באישפוז יום וזה לא עזר לה. מה שלא ניסינו. קשה לבת שלי יום יומי והיא אומרת שרוצה לסיים את זה. היא בוכה ואני בוכה יחד איתה. אנחנו צריכים עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברגיל הייתי מפנה אתכן לטיפול אצל פסיכולוג קליני מומחה באזור מגורייך. מאחר ולפי דבריך ניסיתם כבר טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי ללא הטבה, אני יכול רק להציע לך להסתייע בניסיוני הרב בטיפול בבעיות איתן בתך מתמודדת - צרי איתי קשר טלפוני לבחון את האפשרות. בהצלחה!
ד"ר חיים היילפרין פסיכולוג קליני מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד