מרגיש כל הזמן עייף:

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מרגיש כל הזמן עייף:
    לירון זאדה
    10/05/2023

שלום רב - אני עובד מ9:00 עד 17:00 ואני מרגיש כל הזמן עייף, מגיע לעבודה עייף וגם חוזר הביתה עייף ואין לי כוח לעשות כלום.
    לפני כן עבדתי בשעות יותר נוחות עבורי מ11:00 עד 19:00 אבל אחר כך לא היה הרבה עבודה ולכן הייתי צריך לעבור לעבודה אחרת בסוף פברואר וממש קשה לי עם השעות בעבודה.
    הבעיה היא שקשה למצוא היום משרות עם משמרת אמצע שבה עובדים החל מהשעה 11:00 ואז אני מרגיש פחות שחוק, וכתוצאה מכך אני מרגיש מיום ליום כאילו אני נשחק יותר ויותר ואפילו את המטלות החשובות כמו תליית כביסה או ניקוי התבנית של התנור אפייה אני דוחה ככל הניתן לסוף השבוע.
    אני מגיע הביתה גמור מעייפות וישר בא לי לישון, וגם בבוקר לפני העבודה אני מרגיש שאני מתארגן תוך כדי לחץ כי אם אני מאחר לעבודה אפילו ב10 דקות האחראי שלי בעבודה אומר לי להישאר להשלים את הרבע שעה או ה10 דקות שבהם איחרתי כאילו המשכורת יוצאת מהכיס שלו באופן אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש כל הזמן עייף:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייף כל הזמן

ד"ר היילפרין
    13/05/2023

יש לא מעט אנשים שהשעון הפנימי שלהם איננו תואם את הזמנים המקובלים בחברה שלנו (כמו "ציפורי לילה", אנשים שמתפקדים במיטבם בשעות בהן הרוב ישנים), ולכן הם נוטים לחוש עייפות רבה אם הם חייבים לקום מוקדם כל בוקר. גם אם אינך מוצא עבודה במשמרת האידיאלית עבורך, לא הכל שחור - נסה לישון "צהריים" בין חצי שעה לשעתיים כשאתה חוזר מהעבודה - זה עשוי להקל עליך לקום בבקרים; ואינך צריך להתארגן בלחץ בבוקר - עדיף לך להשלים רבע שעה בסוף יום העבודה תמורת החופש לאחר ברבע שעה בבוקר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו