ייעוץ בנוגע למה שעובר עלייי האם זה תסמיני חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בנוגע למה שעובר עלייי האם זה תסמיני חרדה
    אנונימית
    05/03/2024

שלום דוקטור אני בריאה בדרך כלל בת 26 אחרי לידה ע"פ ילד בן 10 חודשים הייתי מתאמנת באופן קבוע עד לפני 3 חודשים שהפסקתי בגלל חוסר זמן , לפני כ 3 שבועות הגעתי למיון עכב אירוע מסויים . יצאתי מהבית וקיבלתי דקירה חזקה בשריר ולאחר מכן הרגשה של זרוע אחורית תפוסה המשכתי בנסיעה והתחילו גם כאבי הבטן לחץ , זיעה , בלבול לא הבנתי מה קורה והייתי בטוחה שאני לחוצה כשהגעתי לייעד לחברה הבנתי שזה לא עוזב אותי ומתחילה להיות מסוחררת וביקשתי שתחזור אותי למיון הגעתי מבולבלת וחצי מעולפת עם טכיקרדיה קצב לב 119 במנוחה ורעד בגפיים נירולוג אבחן אמר שהכל תקין עשו אקג גם עליו אמרו שתקין , בדיקת דם יצאו תקינות ושללו טרופונין /אירוע לבבי . נתנו נוזלים והרגשתי קצת יותר בהכרה ניתן לומר ב 4 בבוקר שיחררו
    למחרת קמתי בבוקר ושוב כאב בטן ונימול ידיים מלעמלה עד מטה ביקשתי שיקחו אותי להורים
    שבוע אצלהם עם סריקה כזו שבעקבות מתחיל דופק ומעוקה כאבי בטן וכאבי לסת במהלך היום ישנתי ופחדתי שיעזבו אותי לבד עד כדי בכי עשו אבא שלי לקח ממני בדיקות דם נוספות ונתן תמיסות עם תרופה לשחרור עוויתות בבטן ושרירים )הוא רופא . לאחר מכן חשתי יותר בטוב . תוצאות יצאו תקינות . חזרתי לבית שלי ולמחרת עוד פעם חשתי ברע באיזור החזה והיד רצתי לאקג האחות עשתה ואמרה שהכל תקין וזו כנראה חרדה אמרה לי לקחת ולריאן באותו יום לקחתי 2 ולקראת הערב קיבלתי אגרסיה רצינית הייתי בטוחה שאני חווה התקף לב , הלב כמעט יצא מהמקום וכאב חזק , סחרחורות רעד רציני ביקשתי מבעלי שיזמין אמבולנס אבל ניסה להרגיע ולומר שזו חרדה ושאנסה לנשום .
    למחרת רצתי לקרדיולוגית שראתה את כל הבדיקות ואמרה שחושבת שזה התקפי חרדה והפנתה לאקו לב + נתנה לי קלונקס . שבוע לקחתי קלונקס שרק הוריד קצת את האגרסיות אבל לא הפריע מזה להגיע עוד פעם דופק חזק במהלך היום פולס בגב בשריר והרגשה של פחד העיקר. הגעתי לרופא משפחה אבחן חרדה ודיכאון והחליף ללוריוון כעת יום 3 איתם אבל עכשיו כל בוקר שאני קמה מתחיל כאב בכתף שמאל , במרפק והרגשה לא טובה של לחץ בחזה לצד הצלעות . הייתי אצל נירולוג שגם אמר שאין מקור למשהו נירולוגי אלא חרדתי והוסיף תרופה למקרי חרום אפרודיל או משהו כזה. אנדריקולוג שלל גם בעיות . צריכה לקבל תשובות של דופלר לב . ומחר יש אקו לב
    כרגע כבר 3 שבועות אני מרגישה שמאבדת את השפיות וסובלת וזה מפריע לי בתפקוד היום יומי
    כשאני לוקחת לוריוון לא מרגישה את קצב הלב החזק וגם הכאבים קצת פחות מורגשים (ברור זה מרפה שרירים ומוריד דופק)
    שבוע הבא יש לי תור לפסיכולוג להערכה
    לפי כך מג שהצגתי כאן
    תוכל לתת לי את דעתך ולהרגיע אותי או לתת לי כלי כלשהו כי אני באמת סובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה

ד''ר אודי אורן
    13/05/2025

מכיוון שעברת בדיקות אצל מספר רופאים אני מעריך שבאמת מדובר בתופעות חרדתיות. אני מקוה שהפסיכולוג מתמחה בטיפול בחרדות. אם עדיין אין שיפור, אני ממליץ לנהל שיחה עם הרופא ועם הפסיכולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו