חרדת נהיגה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדת נהיגה
    דנה
    07/07/2008

שלום, אני בת 20 ולומדת נהיגה כבר כחודשיים. בעבר למדתינהיגה בכיתה יב לפני כשלוש שנים והפסקתי מבעיות כלכליות ובדיעבד כנראה גם מפחד. היום אני לומדת ובכל פעם שמגיע היום של השיעור אני לא מפסיקה לחשוב על זה, אני נלחצת ואפילו מופיע קושי בנשימה, אני יודעת שאם אני אפסיק ללמוד שוב אני לא אחזור יותר לנהוג לעולם! השיעורים כל כך מתוחים בעיניי ואני לא מתקדת לשום מקום עם הנהיגה כך שלעיתים אני מרגישה שאין טעם לנהוג בכלל ול"בזבז" כל כך הרבה כסף. אני אשמח לקבל עצה ממישהו שמכיר או מתמחה בעניין כי אני ממש לא יודעת כבר מה לעשות, תודה מראש, דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נהיגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לדנה

ד''ר אודי אורן
    08/07/2008

לדנה שלום,
    ככל הנראה את סובלת מחרדה (פוביה) הקשורה לנהיגה (בהנחה שזאת החרדה/בעיה היחידה ממנה את סובלת). מדובר בבעיה ממוקדת וקלה יחסית לטיפול.
    אנא פני למטפל בעל גישה התנהגותית-קוגניטיבית או למטפל בשיטת ה- EMDR (שיטה ממוקדת בטיפול בחרדות).
    יש טעם להמשיך וללמוד נהיגה בתנאי שתלווי את הלמידה בטיפול שיאפשר לך - בסופו של התהליך - להנות מיכולתך לנהוג.
    בהצלחה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון!!

תמרה
    09/07/2008

שלום,

יש רופאה בשם ***השם הושמט בעריכה - נא לא לציין פרטים שיש בהם פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי***

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת נהיגה

דידי
    21/09/2008

היבנתי שיש פתרון....אני חייבת להתחיל לנהוג....בבקשה תעזרו לי....תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה חדש בקשר לנהיגה

דידי
    21/09/2008

היי דנה..מה קורה? האם מישהו עזר לך? אנא עדכני אותי...אני חייבת להתחיל לנהוג..כבר 20 שנה שלא נהגתי. אנא עני לי.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש חדש תחת השמש.... :)

דנה
    22/09/2008

דידי היי, היום אני כבר אחרי מסיק שיעורים נהיגה ועברת טסט ראשוןלפני כשלושה שבועות. מהרגע שהתחלתי להיות מודעתת לחרדה שלי מהכביש הדברים נהיו הרבה יותר קלים. בתקופה שלמדתי לקחתי טיפות רסקיו לפני השיעורים אבל היום כשאני נוהגת בבית עם אחד ההורים אני לא לקוחחת את הטיפותת ומרגישה רגועה על הכביש, מה שאת צריכה זה לקבל את הביטחון ואם רסקיו זה מה שיתן את זה לכי על זה.! בהצלחה, דנה =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דנה

דידי
    22/09/2008

קודם כל אני שמחה לשמוע שעברת טסט, עוד במכה ראשונה....כל הכבוד לך..את צודקת הכל במוח ובביטחון עצמי....אכתוב לך כשאתחיל לנהוג...אבל בפעם הראשונה שפנית בפורום, מישהו כתב לך, הפיתרון תמרה...מה הוא התכוון? האם ידוע לך? שוב תודה ותהני בכביש ובזהירות...שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת נהיגה

פנינה
    20/12/2008

גם אני בדיוק כמוך. נסי לחפש מורה המתמחה בחרדת נהיגה. כמו כן תשקלי אפשרות להעזר בתרופת הרגעה עד שתצברי יותר בטחון בנהיגה.(כמובן לא במינון גבוה מדי).עשי זאת לאחר ייעוץ עם רופא/פסיכולוג. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו