מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ותחושת שריפהאריאלה25/12/2024
שלום רב
אני בגילאי ה30 פלוס נשואה ואמא ל3 ילדים
גרה בישוב בצפון. בשיאה של המלחמה היה סגר כללי ונשארתי בבית עם הילדים תוך כדי עבודה במשך מספר שבועות. אזעקות ללא הפסקה, ירוטים וילדים קטנים שלא יוצאים מהבית. התחלתי להרגיש עומס נפשי, לחץ והייתי מגיעה לשעות הערב באפיסת כוחות ללא סבלנות. התחלתי להרגיש נימולים בידיים לאחר מכן ברגליים ותחושה של שריפה וצריבה בגב התחתון. הלכתי בוכה ונסערת לרופא המשפחה שאבחן שמדובר בחרדות. לא לקחתי טיפול. בנתיים הנימולים נעלמו וחזרנו לשגרה אך עדין תחושת השריפה חוזרת לפעמים. בעקבות כך התחלתי לקחת סרטלין 50 מג , כבר שבוע לוקחת חצי כדור בנתיים ללא שיפור. אני כבר לא מרגישה בחרדות או בלחץ ביום יום אך ברגע שמרגישה את תחושת השריפה אני נכנסת ללחץ, לפעמים בוכה ואין לי חשק לאכול ואין מצב רוח. מפחדת שנכנסת ללופ שלא אצא ממנו. האם צפוי שיפור ומתי? אני מיואשת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושת שריפה
ד''ר אודי אורן26/12/2024לאריאלה שלום
אנשים שונים מגיבים באופן שונה למצבי לחץ. חלק מהתגובות הן גופניות.
אני מעריך שהרופא שלך צודק ומדובר בתגובת חרדה גופנית.
איני מכיר את התרופה שאת לוקחת אבל בכל מקרה אני ממליץ על מפגש עם מטפל/ת המתמחה ב-EMDR ו/או CBT. אני מאמין שמספר פגישות לא רב יוכל לעזור.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)