מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימבלטהליה07/07/2008
שלום רב, אני לוקחת סימבלטה כ 5 שבועות לטיפול בחרדות, לחץ עם תופעות גופניות קשות כגון כאבי שרירים, זרמים חזקים בגפיים , חולשה ועוד( ללא התקפי חרדה) בשבוע הראשון לקחתי 30 מג' וכ4 שבועות 60 , אני חשה שיפור במצב רוח- עושה דברים בהרבה יותר חשק,ישנה הטבה בתחושת המועקה ( לפני לקיחת הכדור המועקה ליוותה אותי באופן תמידי ומאז נטילת הכדור ישנם ימים שלמים שאין לי מועקה), אבל הסממנים הגופניים כגון כאבי השרירים והזרמים בגפיים ( ביחוד בכפות הרגליים) כמעט ולא השתפרו. שאלותי: השפעת הכדור גדלה עם הזמן, או שההשפעה המקסימלית הינה לאחר 6 שבועות - כלומר זו מקסימום ההטבה שאני ארגיש במינון זה. הפסיכיאטרית אמרה לי לקחת את הכדור בלילה ובאינטרנט קראתי שההשפעה המקסימלית הינה דווקא כשלוקחים בבוקר, האם כך?? אני נורא חוששת מהשמנה והפסיכיאטרית אמרה לי שכדור זה בדר"כ אינו גורם להשמנה- חשוב לציין שעד היום לא שמנתי ודווקא ירד לי מעט התאבון, האם תיתכן עליה במשקל בהמשך? האם כדאי להגדיל את המינון לאור ההטבה שאני חשה( אני מכמתת את ההטבה בכ 50% ), הפסיכיאטרית שלי דווקא מאמינה בשילוב של כדורים ולא בהגדלת מינון, והמליצה לי להוסיף חצי ציפראלקס בבוקר, האם מוכרת לך גישה זו ומה דעתך לגבי זה? המון המון תודה, ליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לליה
ד''ר אודי אורן09/07/2008לליה שלום,
הקשר עם הפסיכיאטרית שלך, והאמון בה, הינם חשובים ביותר.
אנא פני אליה עם כל השאלות והדאגות שעליהן כתבת.
התייחסות לשאלות אלו היא חלק אינטגרלי בטיפול שלה בך.
אם את לא סומכת עליה, החליפי רופא, אך איני רואה כל סיבה לעשות זאת על פי מה שכתבת.
הטיפול מצליח, אך יכול להיות שעדיין לא הגעת למינון/שילוב המתאימים ביותר.
אנא בררי עם הפסיכיאטרית את האפשרות של טיפול תרופתי המשולב בטיפול פסיכוטרפויטי.
הרבה מחקרים מצביעים על השילוב הזה כשילוב המנצח.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)