סימבלטה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סימבלטה
    ליה
    07/07/2008

שלום רב, אני לוקחת סימבלטה כ 5 שבועות לטיפול בחרדות, לחץ עם תופעות גופניות קשות כגון כאבי שרירים, זרמים חזקים בגפיים , חולשה ועוד( ללא התקפי חרדה) בשבוע הראשון לקחתי 30 מג' וכ4 שבועות 60 , אני חשה שיפור במצב רוח- עושה דברים בהרבה יותר חשק,ישנה הטבה בתחושת המועקה ( לפני לקיחת הכדור המועקה ליוותה אותי באופן תמידי ומאז נטילת הכדור ישנם ימים שלמים שאין לי מועקה), אבל הסממנים הגופניים כגון כאבי השרירים והזרמים בגפיים ( ביחוד בכפות הרגליים) כמעט ולא השתפרו. שאלותי: השפעת הכדור גדלה עם הזמן, או שההשפעה המקסימלית הינה לאחר 6 שבועות - כלומר זו מקסימום ההטבה שאני ארגיש במינון זה. הפסיכיאטרית אמרה לי לקחת את הכדור בלילה ובאינטרנט קראתי שההשפעה המקסימלית הינה דווקא כשלוקחים בבוקר, האם כך?? אני נורא חוששת מהשמנה והפסיכיאטרית אמרה לי שכדור זה בדר"כ אינו גורם להשמנה- חשוב לציין שעד היום לא שמנתי ודווקא ירד לי מעט התאבון, האם תיתכן עליה במשקל בהמשך? האם כדאי להגדיל את המינון לאור ההטבה שאני חשה( אני מכמתת את ההטבה בכ 50% ), הפסיכיאטרית שלי דווקא מאמינה בשילוב של כדורים ולא בהגדלת מינון, והמליצה לי להוסיף חצי ציפראלקס בבוקר, האם מוכרת לך גישה זו ומה דעתך לגבי זה? המון המון תודה, ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבלטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לליה

ד''ר אודי אורן
    09/07/2008

לליה שלום,
    הקשר עם הפסיכיאטרית שלך, והאמון בה, הינם חשובים ביותר.
    אנא פני אליה עם כל השאלות והדאגות שעליהן כתבת.
    התייחסות לשאלות אלו היא חלק אינטגרלי בטיפול שלה בך.
    אם את לא סומכת עליה, החליפי רופא, אך איני רואה כל סיבה לעשות זאת על פי מה שכתבת.
    הטיפול מצליח, אך יכול להיות שעדיין לא הגעת למינון/שילוב המתאימים ביותר.
    אנא בררי עם הפסיכיאטרית את האפשרות של טיפול תרופתי המשולב בטיפול פסיכוטרפויטי.
    הרבה מחקרים מצביעים על השילוב הזה כשילוב המנצח.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו