פיברומאלגיה - פחד ממעלית

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פיברומאלגיה - פחד ממעלית
    אמה
    24/07/2008

לפני כשנתיים בערך אובחנה אצלי פיברומאלגיה (אני חולה בעוד כמה מחלות כרוניות סכרת, מגרנות, תת פעילות בלוטת התריס, FMF, תסמונת דום נשימה) מאז הלידה לפני כחצי שנה אני מוצאת את עצמי פוחדת להכנס לבד למעלית וממקומות סגורים מעולם לא היה לי פחד מדברים ולכן זה מאוד מלחיץ שדבר כזה קורה לי בהתחלה חשבתי שזה חד פעמי ואז ראיתי שכל פעם מחדש זה קורה לי (אני מקבלת גם טיפולים ברפואה משלימה ויש דברים שאני לא מסוגלת לעשות יותר כמו דיקור בגב זה הכניס אותי ללחץ שהרופאה פשוט הוציאה מיד את המחטים ולא חזרה על זה) מה עלי לעשות? בעלי לא מבין מה קורה פה איך אני מרגיעה אותו ואותי 2. אני מניקה איזה תרופות אפשר לקבל בהנקה הציעו לי את הסיבלטה בגלל הכאבים האם זה אפשרי? (ראומטולוג) אם לא איזה תרופה אחרת אפשר לקחת בהנקה חשוב לי מאוד להניק למרות הכאבים החזקים. תודה בטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומאלגיה - פחד ממעלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לבטי

ד''ר אודי אורן
    24/07/2008

לבטי שלום,
    טיפול בפוביה ממקומות סגורים (קלסטרופוביה) הוא כרגיל טיפול ממוקד וקצר.
    אנא פני למטפל המתמחה בשיטת ה-EMDR הוא בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי.

ברמה המיידית: פעילות פיזית ותרגילי הרפיה עשויים להקל על המתח הכללי.
    את יכולה להסביר לבעלך כי לאחר לידה מתפתחת לא פעם רגישות פיזית ונפשית גבוהה העלולה להביא להתפתחות קשיים נפשיים (חרדה ודכאון). זוהי תופעה נפוצה למדי והיא ניתנת לטיפול.

בנוגע לתרופות אנא פני לרופאים המטפלים בך.

בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו