מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיברומאלגיה - פחד ממעליתאמה24/07/2008
לפני כשנתיים בערך אובחנה אצלי פיברומאלגיה (אני חולה בעוד כמה מחלות כרוניות סכרת, מגרנות, תת פעילות בלוטת התריס, FMF, תסמונת דום נשימה) מאז הלידה לפני כחצי שנה אני מוצאת את עצמי פוחדת להכנס לבד למעלית וממקומות סגורים מעולם לא היה לי פחד מדברים ולכן זה מאוד מלחיץ שדבר כזה קורה לי בהתחלה חשבתי שזה חד פעמי ואז ראיתי שכל פעם מחדש זה קורה לי (אני מקבלת גם טיפולים ברפואה משלימה ויש דברים שאני לא מסוגלת לעשות יותר כמו דיקור בגב זה הכניס אותי ללחץ שהרופאה פשוט הוציאה מיד את המחטים ולא חזרה על זה) מה עלי לעשות? בעלי לא מבין מה קורה פה איך אני מרגיעה אותו ואותי 2. אני מניקה איזה תרופות אפשר לקבל בהנקה הציעו לי את הסיבלטה בגלל הכאבים האם זה אפשרי? (ראומטולוג) אם לא איזה תרופה אחרת אפשר לקחת בהנקה חשוב לי מאוד להניק למרות הכאבים החזקים. תודה בטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה לבטי
ד''ר אודי אורן24/07/2008לבטי שלום,
טיפול בפוביה ממקומות סגורים (קלסטרופוביה) הוא כרגיל טיפול ממוקד וקצר.
אנא פני למטפל המתמחה בשיטת ה-EMDR הוא בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי.
ברמה המיידית: פעילות פיזית ותרגילי הרפיה עשויים להקל על המתח הכללי.
את יכולה להסביר לבעלך כי לאחר לידה מתפתחת לא פעם רגישות פיזית ונפשית גבוהה העלולה להביא להתפתחות קשיים נפשיים (חרדה ודכאון). זוהי תופעה נפוצה למדי והיא ניתנת לטיפול.
בנוגע לתרופות אנא פני לרופאים המטפלים בך.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)