חרדות ופחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ופחדים
    רפאל
    31/07/2008

שלום יש לי ילדה בת-10 שאובחנה כסובלת מהפרעת קשב וריכוז תחילה היא קיבלה טיפול בריטאלין אך זה גרם לה חוסר תיאבון וחוסר שינה לאחר מכן החלפנו לה בעצת רופאת המשפחה לקונצרטה גם תרופה זו גרמה לתופעות לוואי דומות אז החלטנו להפסיק לתת לה טיפול תרופתי ובמקביל חיפשנו יעוץ פסיכולוגי הילדה לא צורכת טיפול תרופתי למעלה מחצי שנה לאחרונה הופיעו לה כל מיני פחדים וחרדות והיא מפחדת להישאר לבד אפילו עם אחותה שגדולה ממנה גם בגן השעשועים היא בקושי משחקת היא עסוקה רוב הזמן בלבדוק איפה אחיה\אחותה והיא ניכנסת להיסטריה בקלות, כל דבר משפיע עליה . ברצוני לציין שאני חליתי בלימפומה לפני שנתיים ועברתי טיפולים כימוטרפים כיום המחלה בהפוגה רציתי לדעת אם יש קשר לפחדים והחרדות של ילדתי למחלה? והייתי מאוד רוצה שתיעצו לי מה לעשות ואיך לטפל בבעיה בתודה מראש רפאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ופחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרפאל

ד''ר חיים היילפרין
    31/07/2008

אכן סביר שהחרדות של הילדה קשורות (גם) למחלתך; כך או כך, יש לטפל בהן וטובה שעה אחת קודם. עצתי לך היא לקחת את הילדה לטיפול אצל פסיכולוג המומחה לטיפול בחרדה אצל ילדים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו