חרדות ממזרקים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ממזרקים
    אפרת
    18/08/2008

שלום, אני בת 35 וחרדה ממזרקים. מעולם לא עשיתי בדיקת דם וטיפולי שיניים אני עושה בגז צחוק ניסיתי לקחת כדורי הרגעה לפני הגעתי לבדיקת דם (2 כדורי וואבן) ועדיין היה לי התקף חרדה. האם יש טיפול פסיכולוגי? או כדור אחר שאוכל לקחת?? תודה, אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ממזרקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאפרת

ד''ר חיים היילפרין
    19/08/2008

הטיפול המומלץ בפחד מוגזם (פוביה) בכלל, ובפוביה ממזרקים בפרט, היא טכניקה התנהגותית הקרויה דסנסיטיזציה, שעיקרה חשיפה מבוקרת והדרגתית לגורם המאיים תוך הרפיה. מרכזי טיפול ייעודיים עושים שימוש במכשור להדמיית מציאות וירטואלית כדי לייעל את התהליך. גישה נוספת שאת יכולה לנסות היא EMDR.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת מזרקים

אפרת
    19/08/2008

שלום, תודה על התשובה. היכן אוכל לטפל בבעייתי? תודה, אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפרת

ד''ר חיים היילפרין
    21/08/2008

איני יכול להמליץ כאן על גופים מסחריים, אך באינטרנט תוכלי למצוא בקלות מטפלים באמצעות מילות מפתח כגון טיפול בפוביה, דסנסיטיזציה, EMDR וכד'. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו