בעיה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בעיה
    ליאת
    19/08/2008

יש לי בעיה ...אני לא מבינה מדוע זה קורה לי....אני אוהבת לזרוק כל מה שנראה לי מיותר, חפצים ניירת וקורה שאני מצטערת על כך שזרקתי...תחושה הזריקה נותנת לי הנאה מרובה...מדוע זה קורה לי....זה מציק לי.. מצפה לתגובה ..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי זה נובע

נערה
    20/08/2008

מכך שיש לך דברים בחיים שהם לא פתורים לדוגמא או שאת לא מסופקת מהם או לא מרוצה מהם לא עושים לך טוב נפשית , אז בעצם, כשאת משליכה דברים מרובים לפח האשפה ,את חשה תחושה נינוחה כאילו התפטרת מהדברים שמציקים לך בחיים הריאלים . זה לא טוב לזרוק יותר מדיי , מכאן את צריכה לדאוג שלא יציקו לך הרבה דברים ולדעת לטפל בהם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת

ד''ר חיים היילפרין
    21/08/2008

תשובה ראויה מחייבת מידע רב מזה שפרטת בשאלתך... בכל מקרה, אם דפוס זה מציק לך, כדאי לך לפנות לפסיכולוג קוגניטיבי-התנהגותי לשיחה שבה תקבלי לא רק הסבר אלא גם כלים שיסייעו לך להיפטר ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו