תחושת "דבק" של הגוף

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• תחושת "דבק" של הגוף
    יוסי
    22/08/2008

שלום לכולם. שמי ט. בן 42, מגיל 16 החלו להתפתח אצלי תחושות גוף מוזרות כאילו שאני "נדבק" לדברים, לחפצים, ישיבה על כסא למשל כאילו שהגב והטוסיק "נדבקים" ...ממש לא סימפטי...הייתי במספר טיפולים לאורך השנים אצל כול מיני פסיכולוגים שלא ממש נתנו לי תשובה מה זה העניין הזה....אז או שאני נדבק לדברים או שהם נדבקים אלי...לא יודע אם זה משנה כול כך....הקשר עם אבי לאורך המון שנים (הוא מת לפני כשלוש שנים), היה קשר תלותי ביותר: כספית, אפשר להגיד שדי "חנק" אותי ולא נתן לי מרחב מחייה....(אולי זה הדבק?)...היה לי מאוד קשה עם מותו.....ועד היום זה קשה לי...אני די בודד, הרבה זמן בלי בחורה...אולי מפחד מקשר או מיחסי מין.............. רציתי לשמוע חוות דעתו של הפסיכולוג..... כרגע אני כן עובד ומשתדל להחזיק את מקום נעבודה הנוכחי שלי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת "דבק" של הגוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליוסי

ד''ר חיים היילפרין
    23/08/2008

תחושת ההדבקות לדברים היא קרוב לוודאי סימפטום חרדתי, ולשם הייתי מכוון גם את הטיפול. עצתי לך היא לגשת (שוב) לפסיכולוג שיעבוד איתך על הכחדת ביטויי החרדה ועל עיבוד המצוקות הראשוניות בחייך (הבאות לידי ביטוי, בין השאר, בתחושת ההדבקות לדברים). אשמח לעזור לך בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו