מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותחיפאית26/08/2008
שלום, אני סובלת מתחושת כאבים בצד השמאלי של החזה וביד השמאלית, דופק מהיר בשנה האחרונה ולאחרונה התחיל גם תחושה של רעידות פנימיות אני בת 33 והתחתנתי לפני כחודשיים אני בצעתי כמה בדיקות דם וא.ק.ג פעמיים והכל נמצא תקין במהלך הבדיקות הרופאת משפחה חושבת שהכאבים בחזה הם מהקיבה (אני סובלת קצת מכאבים בקיבה) כמו כן אני מטופלת בפיזוטרפיה עקב כאבים בגב האם יכול להיות שהתחושות שאני עוברת הם באמת מהקיבה ומהגב? עקב התופעות האלו התחלתי להכנס ללחץ וחרדה שיש לי בעיות עם הלב.... בהתחלה ההתקפות האלו היו מתרחשות אחת לשבוע בערך ועכשיו הם על בסיס יום יומי אני אציין גם שהפסקתי גלולות למניעת הריון לפני כחודשיים ומאז אני סובלת יותר מתופעות אלו, האם ההתקפות קשורות להורמונים? אני רוצה להכנס להריון ופוחדת שתופעות אלו יגרמו לבעיות בפיריון שלי. חוששת להביא ילד לעולם שאני במצב כזה כמו כן אציין שאני ממש לא אוהבת טיפול בתרופות - אנא עזרתך בנושא תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחיפאית
ד''ר חיים היילפרין28/08/2008קרוב לוודאי שהדופק המהיר, הרעידות והכאבים (לגביהם הממצאים הרפואיים שליליים) נובעים מלחץ וחרדה. הפסקת גלולות למניעת הריון – וגם נישואים טריים – עלולים להחמיר תסמינים מעין אלה. גם אני לא הייתי ממליץ על טיפול תרופתי בחרדה בשלב זה; הפתרון הנכון יותר הוא טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
חיפאית28/08/2008תודה על התשובה האם יש לך להמליץ על מישהו באזור חיפה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחיפאית
ד''ר חיים היילפרין29/08/2008איני יכול להמליץ על מטפלים ספציפיים בקרבת מקום מגורייך (ובכלל), אך את מוזמנת לחפש באלפון הפסיכולוגים או באתר של איט"ה, אתר מומחה לטיפול בחרדה בגישה הקוגניטיבית התנהגותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפאית
ג'ו29/08/2008אני מטופל אצל מישהי ממש טובה בחיפה אם תרצי אתן לך תטל'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)