מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן 3שירה29/08/2008
בני המקסים עוד חודש בן 3 ילד שיודע להעסיק את עצמו לבד משחק עם אחותו בת החצי שנה יפה עוזר לי ילד חם ואוהב ממש "ילד פלא" אך בזמן האחרון הוא נהיה פחדן בצורה שמתחילה להדאיג אותי. הוא מפחד מסתם אנשים שחולפים לידנו ברחוב, הוא חזר לפחד מכלבים (הוא עומד ליד כלב אך לא מעז לגעת), אם ילד עובר ליידו הוא חוזר אלי בריצה, בגינה הוא לא משחק במגלשות אם אני לא עומדת ליידו ואם החלטתי לשבת בספסל בגינה הוא לא זז מלידי עד שאני לא קמה לשחק איתו, בעבר הייתי אומרת לו רגע אני יורדת למטה לשפוך את הזבל וזה לא היה מזיז לו היום הוא יורד איתי למטה ועולה איתי יחד. היום הוא אמר לי אמא אני לא רוצה חושך אני מפחד מה שבעבר לא היה בחיים ועוד המון דוגמאת נוספות חשוב לציין שאם הוא בקרבת האחיינים המוכרים לו הוא מלא בטחון ואפילו מעיז לחטוף צעצועים. האם יכול להיות מאחר שאני איתו בחופש 3 שבועות הוא "נדבק" אלי או שפתאום נפל האסימון שנולדה לו אחות חדשה (כבר בת חצי שנה) למרות שהוא מתנהג אליה מצוין כל היום מחבק ומנשק אודה לעצתכם וסליחה שזה קצת ארוך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשירה
ד''ר חיים היילפרין29/08/2008ילדך נמצא בגיל שבו, דווקא בשל התפתחותו הקוגניטיבית, הוא עלול לגלות פחדים שלא אפיינו אותו קודם לכן (מנדנדה גבוהה, ממפלצות, מחושך, מללכת לבד לשירותים וכיו"ב). ייתכן גם שהילד חווה רגרסיה (חזרה אחורה ברמת התפקוד) בתגובה ללידת אחותו. מדובר בתופעות נורמאליות ושכיחות שאינן מצריכות התערבות מיוחדת, אך בכל מקרה כדאי לך להוועץ באחד מהספרים הרבים המדריכים הורים כיצד להתמודד עם פחדי ילדיהם בגיל הרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה29/08/2008תודה על תגובתך הרגעת אותי, כבר חשבתי לבקש יעוץ אשמח אם תמליץ לי על ספר ספציפי שבת שלום ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)