בני בן 3

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בני בן 3
    שירה
    29/08/2008

בני המקסים עוד חודש בן 3 ילד שיודע להעסיק את עצמו לבד משחק עם אחותו בת החצי שנה יפה עוזר לי ילד חם ואוהב ממש "ילד פלא" אך בזמן האחרון הוא נהיה פחדן בצורה שמתחילה להדאיג אותי. הוא מפחד מסתם אנשים שחולפים לידנו ברחוב, הוא חזר לפחד מכלבים (הוא עומד ליד כלב אך לא מעז לגעת), אם ילד עובר ליידו הוא חוזר אלי בריצה, בגינה הוא לא משחק במגלשות אם אני לא עומדת ליידו ואם החלטתי לשבת בספסל בגינה הוא לא זז מלידי עד שאני לא קמה לשחק איתו, בעבר הייתי אומרת לו רגע אני יורדת למטה לשפוך את הזבל וזה לא היה מזיז לו היום הוא יורד איתי למטה ועולה איתי יחד. היום הוא אמר לי אמא אני לא רוצה חושך אני מפחד מה שבעבר לא היה בחיים ועוד המון דוגמאת נוספות חשוב לציין שאם הוא בקרבת האחיינים המוכרים לו הוא מלא בטחון ואפילו מעיז לחטוף צעצועים. האם יכול להיות מאחר שאני איתו בחופש 3 שבועות הוא "נדבק" אלי או שפתאום נפל האסימון שנולדה לו אחות חדשה (כבר בת חצי שנה) למרות שהוא מתנהג אליה מצוין כל היום מחבק ומנשק אודה לעצתכם וסליחה שזה קצת ארוך.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשירה

ד''ר חיים היילפרין
    29/08/2008

ילדך נמצא בגיל שבו, דווקא בשל התפתחותו הקוגניטיבית, הוא עלול לגלות פחדים שלא אפיינו אותו קודם לכן (מנדנדה גבוהה, ממפלצות, מחושך, מללכת לבד לשירותים וכיו"ב). ייתכן גם שהילד חווה רגרסיה (חזרה אחורה ברמת התפקוד) בתגובה ללידת אחותו. מדובר בתופעות נורמאליות ושכיחות שאינן מצריכות התערבות מיוחדת, אך בכל מקרה כדאי לך להוועץ באחד מהספרים הרבים המדריכים הורים כיצד להתמודד עם פחדי ילדיהם בגיל הרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירה
    29/08/2008

תודה על תגובתך הרגעת אותי, כבר חשבתי לבקש יעוץ אשמח אם תמליץ לי על ספר ספציפי שבת שלום ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו