מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות לבת 16מיטל כהן29/08/2008
שלום, בתי בת ה-16 סובלת מחרדות שלפעמים אני מרגישה שמאד קשה לי להתמודד איתם, החרדות תוקפות אותה לעיתים מאד תכופות, היא נערה מאד חכמה, יפה, תלמידה חרוצה מוקפת חברים וגם מושא לקנאה של הבנות שמסביבה, אבל יחד עם זאת גם מוקפת בחרדות, החרדות תוקפות אותה לקראת ערב וגם בלילה, יש לה מחשבות קשות, מחשבות על מוות, מחשבות על מחלות קשות, מחשבות שאין להן הסבר. הרבה פעמים אני יושבת איתה ועוזרת לה דרך דמיון מודרך, מבקשת ממנה לכתוב את התחושות שלה ולהעביר אותן דרך שירה, כשהיא נתקפת חרדה, קשה לה לנשום, היא מתחילה לבכות , לוקחת משאף כל שעתיים, נושמת בכבדות, היא ממש מתחננת שהמחשבות יעזבו אותה ויניחו לה, לפעמים אני בוכה בלי שהיא תראה כי כואב לי מאד לראות את הבת שלי סובלת בצורה שכזו בזמן שלבנות בגילה אפילו לא עובר בראש מה שעובר לה, אני לא יודעת מה לעשות, היא מאד אוהבת כלבים אז קניתי לה כלב מאד מיוחד, היא מקבלת כל מה שהיא רק מבקשת וחולמת, אנא מכם עזרו לי ויעצו לי כיצד עלי לנהוג כשיש לה חרדה. תודה מראש, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה למיטל
ד''ר אודי אורן30/08/2008למיטל שלום,
ביתך סובלת מהפרעת חרדה. נראה לי שעשית כל מה שאת יכולה כדי לעזור לה והגיע הזמן לפנות לעזרה מקצועית. הייתי מציע לך לפנות תחילה למטפל המתמחה ב- EMDR או בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי, שתי גישות המביאות לתוצאות מהירות יחסית עם בעיות חרדה.
והיה אם לא תראי תוצאות, שיקלי יחד עם המטפל את האפשרות לטיפול תרופתי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)