חרדות לבת 16

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות לבת 16
    מיטל כהן
    29/08/2008

שלום, בתי בת ה-16 סובלת מחרדות שלפעמים אני מרגישה שמאד קשה לי להתמודד איתם, החרדות תוקפות אותה לעיתים מאד תכופות, היא נערה מאד חכמה, יפה, תלמידה חרוצה מוקפת חברים וגם מושא לקנאה של הבנות שמסביבה, אבל יחד עם זאת גם מוקפת בחרדות, החרדות תוקפות אותה לקראת ערב וגם בלילה, יש לה מחשבות קשות, מחשבות על מוות, מחשבות על מחלות קשות, מחשבות שאין להן הסבר. הרבה פעמים אני יושבת איתה ועוזרת לה דרך דמיון מודרך, מבקשת ממנה לכתוב את התחושות שלה ולהעביר אותן דרך שירה, כשהיא נתקפת חרדה, קשה לה לנשום, היא מתחילה לבכות , לוקחת משאף כל שעתיים, נושמת בכבדות, היא ממש מתחננת שהמחשבות יעזבו אותה ויניחו לה, לפעמים אני בוכה בלי שהיא תראה כי כואב לי מאד לראות את הבת שלי סובלת בצורה שכזו בזמן שלבנות בגילה אפילו לא עובר בראש מה שעובר לה, אני לא יודעת מה לעשות, היא מאד אוהבת כלבים אז קניתי לה כלב מאד מיוחד, היא מקבלת כל מה שהיא רק מבקשת וחולמת, אנא מכם עזרו לי ויעצו לי כיצד עלי לנהוג כשיש לה חרדה. תודה מראש, מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות לבת 16

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה למיטל

ד''ר אודי אורן
    30/08/2008

למיטל שלום,
    ביתך סובלת מהפרעת חרדה. נראה לי שעשית כל מה שאת יכולה כדי לעזור לה והגיע הזמן לפנות לעזרה מקצועית. הייתי מציע לך לפנות תחילה למטפל המתמחה ב- EMDR או בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי, שתי גישות המביאות לתוצאות מהירות יחסית עם בעיות חרדה.
    והיה אם לא תראי תוצאות, שיקלי יחד עם המטפל את האפשרות לטיפול תרופתי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו