חרדה כתוצאה מטראומה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה כתוצאה מטראומה
    דלית
    06/09/2008

לפני מספר שנים, שהיתי במזרח הרחוק עם בעלי בביקור אצל בתנו. במהלך הביקור עברתי טראומה מאחר ובעלי נקלע לבעייה רפואית וחששתי שסכנה נשקפת לחייו. אושפזתי בחו"ל על רקע התופעות של החרדה , וטופלתי בקסנקס בהצלחה גבוהה. מאז, בכל עת שאני נמצאת בחו"ל. אני נתקפת תופעות דומות שמנטרלות אותי לחלוטין וגורמות לי לרצות לחזור מייד. הטיפול בקסנקס עוזר בשעת הצורך ( 0.25 מג ), אך אינו מספיק לפתור את הבעייה. לאחרונה נאלצתי לקצר שהותי בטיול בחו"ל, ולחזור כעבור יומיים. 1.מה דעתך על מצבי והטיפול המיטבי המומלץ? 2. האם היפנוזה יכולה לפתור את הבעייה הנקודתית שתארתי? נ.ב. אני לוקחת רימוטיב ( היפריקום ) פעמיים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה כתוצאה מטראומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדלית

ד''ר חיים היילפרין
    09/09/2008

הטיפול התרופתי משמש רק להקלה סימפטומטית. מה שמתבקש כאן, בראש ובראשונה, הוא טיפול פסיכולוגי בחרדה, רצוי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית או ב-EMDR. יש שמטפלים בחרדה גם באמצעות היפנוזה (וכלים אחרים) אך היפנוזה אינה הדרך המקובלת או המומלצת לטיפול בחרדה. צרי איתי קשר אם ברצונך בהבהרות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו